خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مقام پنتاگون: هنوز حدود ۱۰ هزار عنصر داعشی بی‌رحم در سوریه و عراق هستند

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | سه شنبه، 10 اردیبهشت 1398 - 10:45
یک مقام وزارت دفاع آمریکا مدعی شد که هنوز حدود ۱۰۰۰۰ عنصر گروه تروریستی داعش که بسیار بی‌رحم هم هستند، در سوریه و عراق حضور دارند.
گروه،تروريستي،حملات،آمريكا،سوريه،شكست،بغدادي

به گزارشگروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از واشنگتن اگزمینر، مایکل مولروی، معاون وزارت دفاع آمریکا در امور خاورمیانه روز گذشته (دوشنبه) اعلام کرد که هنوز بیش از ۱۰ هزار عنصر گروه تروریستی داعشی «بی رحم» در سوریه و عراق باقی مانده اند.
وی در مرکزی تحت عنوان «امنیت جدید آمریکا» در این خصوص گفت: گروه تروریستی داعش شکست خورده است؛ اما خود داعش نه.
حدود ۱۰۰۰۰ عنصر گروه تروریستی داعش و حامیان این گروه همچنان در سوریه و عراق باقی مانده اند و این افراد بسیار هم بی رحم هستند.
این چیزی است که ما انتظار داریم در سال‌های آینده با آن مواجه شویم.
این مقام وزارت دفاع آمریکا در حالی این اظهارات را مطرح کرده است که دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا حدود چهار ماه پیش اعلام کرد گروه تروریستی داعش شکست خورده است.
وی همچنین این اظهارات را دقیقا در روزی مطرح کرد که یک ویدئوی جدید از ابوبکر بغدادی، سرکرده گروه تروریستی داعش پس از حدود ۵ سال منتشر شد.
بغدادی در این ویدئو مدعی شد: جنگ امروز ما در برابر دشمنان، یک جنگ فرسایشی است.
وی همچنین ضمن تقدیر از حملات اخیر سریلانکا مدعی شد که این حملات انتقامی علیه شکست گروه تروریستی داعش در باغوز سوریه بوده است.
(بیشتر بخوانیم)
شایان ذکر است، یکشنبه هفته گذشته در جریان مراسم عید پاک ۸ انفجار در هتل‌ها و کلیسا‌های سریلانکا رخ داد.
در جریان این حملات ۲۹۰ نفر کشته و بیش از ۵۰۰ نفر مجروح شدند.
یک گروه ناشناخته به نام جماعت «توحید ملی» وابسته به داعش مسئولیت این حملات را بر عهده گرفته است.
انتهای پیام/