خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 15 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

راه ارتباطی ۱۸۰ روستا در کهگیلویه و بویراحمد مسدود شد

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 13 دی 1400 - 16:06
یاسوج- سرپرست راهداری و حمل و نقل جاده ای کهگیلویه و بویراحمد گفت: راه ۱۸۰ روستا در استان در پی بارشهای اخیر و بارش برف در مناطق سردسیر استان مسدود شده و تلاش برای بارگشایی راهها ادامه دارد.
محور،تردد،دهدشت،پاتاوه،مسيرهاي

به گزارش خبرنگار مهر، الله کرم جانی پور ظهر دوشنبه در جمع خبرنگاران افزود: همچنین تردد در محور یاسوج به «چرام» بسیار به سختی انجاممی شود و رانندگان باید مسیرهای جایگزین را به جای این مسیر انتخاب کنند.
وی بیان داشت: محور سپیدار، «جو خانه»، «سر فاریاب»، «دهدشت» یکی از مسیرهایی است که همواره با بارش برف امکان تردد در آن کم می‌شود و رانندگان در روزهای برفی از این محور تردد نکنند.
جانی پور تصریح کرد: همچنین در محور پاتاوه- «دهدشت» نیز مسیر «گردن گاه» تا پل بزرگ ۲۰۵ متری «آبریز» در محور «پاتاوه - دهدشت» " به بهره برداری نرسیده و مردم سعی کنند که از این محور تردد نکنند و از مسیرهای اصلی استفاده کنند.
وی بیان داشت: با توجه به ادامه بارندگی و احتمال آب گرفتگی معابر و طغیان رودخانه‌ها مردم از تردد در حاشیه رودخانه‌ها خودداری کنند.