خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بازگشت شیر ایرانی به کشور پس از یک قرن انقراض

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | سه شنبه، 10 اردیبهشت 1398 - 10:44
مدیرعامل شرکت ارم سبز (پارک ارم) از ورود محموله مهم حیات وحش حاوی شیر‌های ایرانی در روز‌های آینده خبر داد.
باغ،ارم،وحش،شير،نگهداري،تهران،ايران،پرهيزكار

پرهیزکار در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان خبر داد
سید محمدرضا پرهیزکار مدیر عامل شرکت ارم سبز (پارک ارم) در گفتگو با خبرنگار حوزه محیط زیست گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: با تلاش‌های صورت گرفته و رایزنی‌های مداوم قرار است یک جفت شیر ایرانی (یکی از باغ وحش بریستول انگلستان (شیر نر) و دیگری از باغ وحش دوبلین ایرلند (شیر ماده)) به باغ وحش ارم تهران منتقل می‌شوند.
وی افزود: همه مقدمات و جایگاه استاندارد نگهداری این شیر‌ها فراهم شده و به تأیید نهاد‌های ذی ربط داخلی و بین المللی رسیده است و این شیر‌ها طی مراسمی رسمی به زادگاهشان ایران بازخواهند گشت.
مدیر عامل شرکت ارم سبز گفت: این گونه با ارزش جانوری که به نام ایران مزین است، متاسفانه حدود یک قرن است که در طبیعت ایران منقرض شده و تعداد محدودی از آن‌ها در باغ وحش‌های دنیا نگهداری می‌شوند.
با توجه به عضویت باغ وحش ارم تهران در اتحادیه باغ وحش‌های اروپا (EAZA) طی توافقاتی این شیر‌ها تحت نظر برنامه تکثیر و نگهداری از گونه‌های در خطر انقراض و بدون پرداخت وجه به کشور عزیزمان منتقل می‌شوند.
بیشتر بخوانید: ما هیچ حیوانی را از طبیعت به باغ وحش نمی آوریم
گفتنی است؛ به همین مناسبت بازدید از باغ وحش ارم تهران در روز پنج شنبه ۱۲ اردیبهشت برای عموم به صورت نیم بها خواهد بود.
انتهای پیام/
ورود محموله حاوی شیر‌های ایرانی در روز‌های آینده به کشور