تدوین سند درمان با هدف ایجاد عدالت بیشتر در حوزه دسترسی به خدمات
معاون درمان وزارت بهداشت گفت: سند درمان با هدف ایجاد عدالت و دسترسی به خدمات و رفع محرومیت زدایی نوشته شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان - سعید کریمی معاون درمان وزارت بهداشت گفت: سند درمان با هدف ایجاد عدالت و دسترسی به خدمات و رفع محرومیت زدایی نوشته شده است.
مدیریت الکترونیک در حوزه درمان باید ارتقا پیدا کند تا کارها بهتر انجام شود.
او گفت: در حال حاضر بیش از ۱۲۰ میلیون دز واکسن در کشور تزریق شده است که از این تعداد بیش از هشت میلیون نفر دز سوم واکسن کرونا را تزریق کرده اند وبا انجام واکسیناسیون تعداد افراد بستری در بخش مراقبتهای ویژه به ۲ هزار و ۶۵۸ بیمار در کشور کاهش پیدا کرده است.
به گفته معاون درمان وزارت بهداشت درمان باید مبتنی بر عدالت و ارتقای بهره وری باشد و باید خدمات سلامت در دسترس همگان قرار بگیرد.
تجمع امکانات در منطقهای دور از عدالت است.
کریمی متذکر شد که فساد ستیزی باید سرلوحه کارهای قرار گرفته و برای تحقق این امر نظارتها گسترش پیدا کند.
به گفته معاون درمان تعداد مراجعه کنندگان سرپایی با علائم مشکوک به کرونا ۱۲۵۰ عدد است و این چند روز اخیر ما افزایش مراجعه قابل توجهی نداشته و میزان بستری بیماران در حدود ۵۸۰۰ نفر و ۱۴۰۰ نفر در بخش مراقبتهای ویژه بستری هستند و این به معنای عدم رعایت دستورالعملها نیست.
این معاون درمان در خصوص امیکرون گفت که تا به امروز ۱۹۴مورد ابتلا به ٱمیکرون در کشور گزارش شده است.
تزریق دز سوم در پیشگیری و حتی نوع شدید بیماری کرونا بسیار اثر بخش است.
به گفته کریمی تفاوت درمانی بین بیماری کرونا و آنفلوآنزا ندارد و بیمارستانها در آماده باش کامل قرار دارند؛ و امیدواریم دچار مشکل نشویم.
معاون درمان با اشاره به نسخه نویسی الکتریکی گفت: قطعی اینترنت و ب ق از جمله مشکلت در زمینه نسخه نویسی الکترونیکی است و باید فرصت داد تا نواقص برطرف شود.
کریمی در زمینه اثر بخشی واکسنهای داخلی در برابر واریانت امیکرون گفت: واکسنهای داخلی یا خارجی که بر روی دلتا موثر بودند به نظر میرسد که این واکسنها بر امیکرون اثر بخش است.
در حال تکمیل...