خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 10 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

توجه ویژه به صنعت در اولویت‌ها و برنامه‌های استان است

ایسنا | استان‌ها | دوشنبه، 13 دی 1400 - 08:54
استاندار خراسان جنوبی گفت: توجه به صنعت استان را به‌طور ویژه در برنامه داریم و وظیفه ما این است که از واحدهای تولیدی حمایت کنیم.
مجموعه،استان،توليد،كاشي،جنوبي،قناعت،سراميك،استاندار،بازديد،خ ...

ایسنا/خراسان جنوبی استاندار خراسان جنوبی گفت: توجه به صنعت استان را به‌طور ویژه در برنامه داریم و وظیفه ما این است که از واحدهای تولیدی حمایت کنیم.
جواد قناعت، شب گذشته 12 دی در بازدید از طرح تولید کاغذ و مقوا و مجتمع کاشی و سرامیک فرزاد در بیرجند افزود: نگاه ما، حمایتی و در راستای تقویت صنایع، صنعتگران و سرمایه‌گذاران است و صنعتگران و سرمایه‌گذاران، مایه فخر و مباهات استان هستند.
به گزارش ایسنا، وی به نقش این کارخانه تولید کاشی و سرامیک در اشتغال و صادرات استان اشاره کرد و گفت: این واحد تولیدی از جمله مجموعه‌هایی است که هر کجا نشست و دیداری داشته باشیم، به آن می‌بالیم.
استاندار خراسان جنوبی اظهار کرد: در دیداری که طی چند روز آینده با وزیر صنعت کشور افغانستان در تهران داریم در مورد تولیدات این مجموعه به عنوان یک ظرفیت صادراتی خواهیم گفت.
وی افزود: در این شرایط سخت ناشی از مشکلات ملی و فراملی، این مجموعه با تعریف فازهای جدید، مدام در حال توسعه و اشتغالزایی بوده که بسیار ارزشمند است.
قناعت گفت: اگرچه محدودیت‌هایی هست و خودتحریمی‌هایی هم در داخل داریم اما با وجود فضای جدید کشور و اینکه رفع موانع تولید دستور کار ویژه دولت سیزدهم است، می‌توانیم در اجرای قانون کمی انعطاف‌پذیر باشیم تا شرایط به نفع سرمایه‌گذار و صنعتگر رقم بخورد.
وی به مشکلات این مجموعه در زمینه‌های آب، مالیات، زمین و تسهیلات اشاره کرد و افزود: به‌زودی طی یک جلسه ویژه با حضور مدیران دستگاه‌های مرتبط، با نگاه مثبت و به منظور ارائه راه‌حل، موارد بررسی خواهد شد و این مجموعه هرچه فعال‌تر شود، اشتغال و رونق اقتصادی بیشتری برای استان به همراه خواهد داشت.
استاندار خراسان جنوبی به منظور بررسی مشکلات و موانع تولید از مجتمع کاشی فرزاد در شهرک صنعتی بیرجند بازدید کرد.
این واحد تولیدی از شرکت‌های پیشرو در زمینه تولید و صادرات کاشی و سرامیک ایران است که نقش مهمی در سبد محصولات صادراتی استان دارد.
قناعت در ادامه از واحد کاغذسازی سلولزی در طرح توسعه این مجموعه نیز بازدید کرد.
انتهای پیام