دستگاههای اجرایی استان فارس برای جذب بیشتر اعتبارات تلاش کنند- اخبار فارس - اخبار استانها تسنیم
گروه استانها ــ استاندار فارس با اشاره به نکاتی پیرامون جذب بودجه گفت: بخشی از اعتبارات اواخر سال توزیع میشود، دستگاههای اجرایی استان برای جذب این اعتبارات هر چه بیشتر تلاش کنند و نمایندگان هم قول همکاری دادند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، محمدهادی ایمانیه عصر امروز در جلسه شورای اداری استان فارس توصیههایی به مدیران کل استان کرد و اظهارداشت: مدیران دستگاهها در راستای گام دوم انقلاب از جوانان در کنار خودتان استفاده کنند، این کار ارزشمندی است که باید توسط خودمان انجام شود، جوانان را برای مدیریت آینده آماده کنیم.
وی با بیان اینکه اقامه نماز در دستگاههای اجرایی مورد توجه باشد، گفت: شرایط اقامه نماز باید فراهم شود از جمله اینکه همزمان با نماز جماعت جلسات برگزار نشود، علاوه بر آن مدیران توجه کنند که برای پایان کار منتظر پایان وقت اداری نمانید چراکه کارمندان از ما الگوبرداری میکنند.
استاندار فارس عدم استفاده از بیتالمال برای مسائل شخصی را از دیگر مواردی ذکر کرد که باید مورد توجه مدیران دستگاهها باشد و افزود: قرائت قرآن در دستگاهها، تکریم خانواده ایثارگران و پوشش بانوان مورد توجه باشد علاوه بر آن مکانیزم سوت زنی باید در سازمانها باشد که تا تخلفی شد زود اطلاعرسانی کنید چون شاید بتوان فرد را نجات داد.
ایمانیه با تاکید بر فسادستیزی و مقابله با فساد بیان کرد: مکانیزه و شفافسازی سیستم سبب میشود که خرید و فروشها و واگذاریها شفاف باشد هم جلوی فساد را میگیرد و هم اعتماد را برمیگرداند.
استاندار فارس همچنین با تاکید بر اینکه برنامه جامع در حوزههای مختلف باید تدوین شود، بیان کرد: برش استانی سند مهندسی فرهنگی الگو است که میتوان از آن استفاده کرد و برنامهها باید اجرا شود.
دولت سیزدهم، دولت کار و کرامت است هم کار و کارآمدی باید افزایش پیدا کند و کرامت هم باید افزایش یابد.
وی با بیان اینکه مردم باید در برخوردها گرامی داشته شوند و رفتاری شایسته با مردم شود، تصریح کرد: هر کدام از فرمانداران و مدیران کل ماهی یک بار دیدار با مردم و ارباب رجوع داشته باشید و به سرمایهگذاران برای سرمایهگذاری کمک شود.
استاندار فارس با بیان اینکه کمک به سرمایهگذاران برای سرمایهگذاری با رعایت 2 خط قرمز باشد، اظهارداشت: اول اینکه سرمایهها را به خارج از کشور نبرند و سرمایه را همینجا نگه دارد، دومین سرمایهگذاری مخالف با آرمانهای انقلاب و اسلامی را نمیپذیریم البته 95 درصد سرمایهگذاران این را رعایت میکنند و مورد دیگر فعال کردن پروژههای نیمه تمام است که به رونق استان کمک میکند.
ایمانیه با بیان اینکه معتادان متجاهر قبل از دهه فجر با همت نیروی انتظامی جمعآوری شوند، گفت: بعد از دهه فجر با یک مورد هم با حساسیت برخورد کنند و اجازه ندهند که دوباره معتادان در شهر جمع شوند.
وی با تاکید بر اینکه نسبت به مرگ ناشی از تصادفات حساس باشید و فرمانداران باید در این زمینه بیشتر ورود کنند، افزود: تکلیف بر فرمانداران است که تا آخر امسال در همه شهرستانها 30 درصد مرگ ناشی از تصادفات کم شود؛ برای نوروز 1401 آماده باشید که مرگ ناشی از تصادفات 30 درصد کمتر از سال 98 باشد.
استاندار فارس درباره تفویض اختیار به شهرستانها نیز عنوان کرد: مدیران کل تدابیری بیندیشند که اختیارات را به شهرستانها تفویض کنند تا مردم نیاز به رفت و آمد به شیراز نداشته باشند همچنین ارتباط قوی و محترمانه با رسانهها داشته باشند چون رسانه فرصت مناسبی است که هم درد دل مردم را بشنویم و از عمق اجتماع مطلع شویم و هم اقدامات انجام شده اطلاعرسانی شود و چه وسیلهای بهتر از رسانه میتواند این ارتباط را انجام دهد.
ایمانیه با اشاره به نکاتی پیرامون جذب بودجه گفت: 3 ماه آخر سال است و بخشی از اعتبارات اواخر سال توزیع میشود، دستگاههای اجرایی استان برای جذب این اعتبارات هر چه بیشتر تلاش کنند و نمایندگان هم قول همکاری دادند.
استاندار فارس با بیان اینکه 50 درصد از رشد 8 درصدی بودجه 1401 از افزایش بهرهوری باید محقق شود، افزود: راههای افزایش بهرهوری را در دستگاههای خود احصا کنید تا با سرعت بالاتری در سال 1401 پیش بروید.
وی با بیان اینکه تامین برخی از منابع صندوق عدالت و پیشرفت در اختیار ما است، عنوان کرد: از همین الان راههایی کسب درآمدی که خروجی این صندوق است بررسی کنید همچنین برای رسیدن به رشد 8 درصد احتیاج به 160 هزار میلیارد تومان سرمایه است و بخش خصوصی و تعاونیها در تامین آن نقش دارند؛ دستگاههای اجرایی آماده باشند تا با سهولت در مجوزها زمینه حضور بخش خصوصی را فراهم کنند.
احمدعلی افکاری، رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان فارس نیز در این جلسه به ارائه توضیحاتی درباره لایحه بودجه پرداخت و اظهارداشت: قبل از اینکه لایحه بودجه از طرف دولت به مجلس ارسال شود، براساس دستور استاندار با هماهنگی دستگاههای اجرایی اطلاعات مناسب را از این دستگاهها گرفته و برای هماهنگی بیشتر با نمایندگان 2 کار انجام دادیم.
وی گفت: ابتدا نامهای برای همه نمایندگان متناسب با حوزه فعالیتشان در کمیسیون تهیه شده و در مرحله دیگر اطلاعاتی از حوزه نمایندگی آنها تهیه و برایشان ارسال شد؛ جلسات متعددی با نمایندگان برگزار شد و هم برای جذب اعتبارات بیشتر و تخصیص مناسبتر صحبت کردیم.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان فارس با بیان اینکه لایحه بودجه 1401 باید متناسب با برنامه باشد، افزود: برای اولین بار در لایحه بودجه به اهداف برنامهای که میبایست محقق شود نگریسته شده و برنامهمحور بودن ویژگی اصلی این لایحه است.
وی با بیان اینکه رشد تولید ناخالص داخلی 8 درصد قرار داده شده و در جداول و تبصرهها این رشد دنبال و به همه استانها ابلاغ شده است، افزود:7.5 درصد رشد برای استان فارس در نظر گرفته شده است که در 4 بخش صنعت، معدن، خدمات و کشاورزی باید محقق شود.
افکاری با بیان اینکه برای تحقق این رشد سهم هر شهرستان متناسب با سند آمایشی استان مشخص شده است، تاکید کرد: براساس این سند مشخص شده که هر شهرستان در کدام بخش باید رشد کند و باید تا پایان بهمن برنامهای تهیه و در اختیار شورای برنامهریزی برای تصویب قرار داده شود.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان فارس با بیان اینکه آنچه در لایحه بودجه محور قرار گرفته تولید و اشتغال برای سال آینده است، بیان کرد: عدالت محوری و تلاش برای رفتن به سمت اشتغال پایدار از دیگر ویژگیهای لایحه بودجه است که در این راستا صندوق کارآفرینی امید در استانها تبدیل به صندوق عدالت و پیشرفت تبدیل شده و منابعی برای تامین اعتبار این صندوق در نظر گرفته و اختیارش به استان سپرده شده است.
وی با بیان اینکه 155 هزار میلیارد تومان در کل کشور در نظر گرفته شده که 70 هزار میلیارد تومان برای این صندوق است و سهم استان فارس 2 هزار میلیارد تومان برآورد میشود، افزود: منابعی برای این صندوق در نظر گرفته شده که از جمله آنها حقوق مالکانه از معادن است؛ تاکنون 15 درصد از حقوق مالکانه باید به استان باز میگشته اما امسال این حقوق مالکانه کلش به حساب صندوق عدالت و پیشرفت واریز میشود.
افکاری با بیان اینکه در سال آینده به استان اختیار داده شده افزود: درآمد از اموال منقول و غیرمنقول دیگر منابع این صندوق است، منبع دیگر مازاد درامد استان است که به صندوق اختصاص پیدا میکند.
محمود رضایی، معاون عمرانی استاندار فارس نیز با بیان اینکه دستگاههای اجرایی برای جذب اعتبارات بیشتر در 3 ماه پایانی سال تلاش کنند، گفت: استفاده از تهاتر نوع اول و دوم از جمله راهکارهای جذب بیشتر است.
وی با اشاره به بارندگیهای اخیر گفت: معدل بارش استان 51.6 میلیمتر است که نسبت به سال قبل تقریبا 50 درصد کاهش دارد اما همه دستگاهها به ویژه دستگاههای خدماترسان و امدادی در آمادگی کامل باشند چون ممکن است بحث سیلاب را داشته باشیم.
معاون استاندار فارس با بیان اینکه تامین سوخت مدنظر شرکت پخش فرآوردههای نفتی باشد، افزود:ممکن است قطعی گاز در استان داشته باشیم که باید دستگاهها در این زمینه توجه لازم را داشته باشند و همکاری کنند.
انتهای پیام/424 /س