خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۴ شهر و یک روستای صنایع‌دستی ثبت ملی شدند

باشگاه خبرنگاران | فرهنگی و هنری | یکشنبه، 12 دی 1400 - 16:30
معاون صنایع‌دستی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی از ثبت ملی چهار شهر و یک روستای جدید خبر داد.
ملي،بررسي،جلسه،انتخاب،استان،حضور،محموديان،ضرغامي،راهبردي

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، پویا محمودیان معاون صنایع‌دستی کشور امروز یکشنبه ۱۲ دی ۱۴۰۰ با اعلام این خبر افزود: «پیرو تاکیدات مهندس ضرغامی وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی درخصوص ارتقای وضعیت هنرمندان صنایع‌دستی و با توجه به برنامه‌های حمایتی دولت سیزدهم از حوزه صنایع‌دستی، دومین جلسه پنجمین شورای راهبردی انتخاب شهر‌ها و روستا‌های ملی صنایع‌دستی در ۲۲ آذر برگزار شد.»
معاون صنایع‌دستی کشور افزود: «در این جلسه پرونده‌هایی از سه استان خوزستان، قزوین و آذربایجان غربی با حضور مسئولان ارشد این استان‌ها بررسی شد که حضور مسئولانی از جمله استاندار، معاونان استاندار، نمایندگان مجلس، فرمانداران و شهرداران نشان‌دهنده اهمیت حوزه صنایع‌دستی و تاکید ویژه مهندس ضرغامی درباره این حوزه است.»
او اضافه کرد: «در این جلسه بعد از بررسی کارشناسی و با نظر و رای ارزیابان، شهر خوی از آذربایجان غربی به‌عنوان شهر ملی قالی ریزماهی، شهر‌های شوشتر، رفیع و اندیکا از استان خوزستان به ترتیب به‌عنوان شهر‌های ملی احرامی‌بافی، بوریابافی و گلیم دستبافته‌های عشایری و روستای اندج از استان قزوین به‌عنوان روستای ملی گلیم الموت ثبت شدند.»
محمودیان اضافه کرد: «قبل از بررسی این پرونده‌ها در جلسه شورای راهبردی انتخاب شهر‌ها و روستا‌های ملی صنایع‌دستی، ارزیابانی از این معاونت با حضور در شهر‌ها و روستا‌ها به صورت میدانی به بررسی وضعیت آن‌ها می‌پردازند و در نهایت این پرونده‌ها به شورای راهبردی ارسال می‌شود که با حضور ارزیابان و نیز مسئولان ارشد هر استان، بررسی و در صورت تائید به‌عنوان شهر یا روستای ملی صنایع‌دستی معرفی می‌شوند.»
معاون صنایع‌دستی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی افزود: «به طور حتم انتخاب این شهر‌ها و روستا‌ها گام مهمی برای معرفی ظرفیت‌ها و داشته‌های آنان است و می‌تواند به ارتقای جایگاه آنان و نیز افزایش میزان تولید و فروش صنایع‌دستی در آن شهر‌ها و روستا‌ها کمک کند.»
محمودیان خاطرنشان کرد: «یکی از تاکیدات ویژه مهندس ضرغامی توسعه مبادی فروش صنایع‌دستی است که انتخاب این شهر‌ها و روستا‌های ملی می‌تواند به رونق این طرح جدید کمک کند.»
انتهای پیام/