خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مسیر دروازه قرآن در شیراز مسدود نیست

ایسنا | استان‌ها | یکشنبه، 12 دی 1400 - 14:13
رئیس پلیس راهور استان فارس گفت: مسیر دروازه قرآن در ورودی شیراز مسدود نیست و رانندگان با احتیاط می‌توانند تردد کنند.
دروازه،شيراز،قرآن،مسدود،پليس،بارندگي

ایسنا/فارس رئیس پلیس راهور استان فارس گفت: مسیر دروازه قرآن در ورودی شیراز مسدود نیست و رانندگان با احتیاط می‌توانند تردد کنند.
سرهنگ صادق سلیمی ادعاهای مطرح شده در خصوص مسدود بودن مسیر دروازه قرآن شیراز را به دلیل بارندگی، رد کرد.
به نقل از پلیس فارس، سلیمی گفت: همزمان با اعلام وقوع بارندگی در شیراز، در خصوص ایمنی تردد در محورهای مختلف، منجمله ورودی دروازه قرآن شیراز، تمهیدات ویژه اندیشیده و اجرایی شد.
این مقام انتظامی خاطرنشان کرد که در صورت بروز سیلاب پلیس می‌تواند به خاطر حفظ جان شهروندان مسیرهایی نظیر دروازه قرآن را مسدود کرده و محور جایگزین را معرفی کند.
رئیس پلیس راهور استان از شهروندان خواست به شایعات فضای مجازی توجه نکنند و هرگونه اخبار صحیح را از سایت‌های رسمی دنبال کنند.
به گزارش ایسنا، به دنبال اعلام وقوع بارندگی شدید در شیراز، مطلبی تحت عنوان مسدود شدن ورودی دروازه قرآن به واسطه احتمال بروز سیلاب، در فضای مجازی منتشر شده بود.
انتهای پیام