خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 10 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

12 هزار بسته معیشتی میان نیازمندان چهارمحال و بختیاری توزیع می‌شود- اخبار چهارمحال و بختیاری - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 12 دی 1400 - 13:31
گروه استان‌ها- فرمانده سپاه حضرت قمربنی‌هاشم(ع) استان چهارمحال و بختیاری از توزیع 12 هزار بسته معیشتی به مناسبت سالگرد شهادت سردار سلیمانی و دهه بصیرت خبر داد.
استان،كرونا،رزمايش،كمك،مواسات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، سردار علی‌محمد اکبری امروز در مرحله شانزدهم رزمایش مواسات و کمک مومنانه استان چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: امروز توزیع 12 هزار بسته معیشتی به مناسبت سالگرد شهادت سردار سلیمانی و دهه بصیرت آغاز می‌شود.
وی با بیان اشاره به اینکه تاکنون 3 هزار و 500 میلیارد ریال مجموع کمک‌های مردم استان در قالب‌های مختلف به نیازمندان در دروان کرونا بوده است افزود: از ابتدای شیوع کرونا در استان چهارمحال و بختیاری حدود 400 هزار بسته معیشتی میان نیازمندان 10 شهرستان استان توزیع شده است.
فرمانده سپاه حضرت قمربنی‌هاشم(ع) استان چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه رزمایش امروز مرحله شانزدهم از رزمایش مواسات و کمک مومنانه است بیان کرد: ارزش ریالی 12 هزار بسته‌ای که امروز توزیع آن آغاز می‌شود حدود 60 میلیارد ریال است که به کمک مردم خیّر و نوع‌دوست استان جمع‌آوری شده است.
اکبری در پایان با اشاره به لزوم تداوم کمک‌رسانی به نیازمندان، آسیب‌دیدگان از کرونا و محرومین استان خاطرنشان کرد: رزمایش مواسات و کمک مومنانه استان تا پایان شیوع ویروس کرونا در استان ادامه خواهد داشت.
انتهای پیام/7540/ح