خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شیوع ویروس کرونا در یک ایستگاه تحقیقاتی در قطب جنوب

ایسنا | اجتماعی و حوادث | یکشنبه، 12 دی 1400 - 09:30
یک ایستگاه تحقیقات علمی بلژیک در یکی از دورافتاده‌ترین نقاط جهان در قطب جنوب به رغم واکسینه بودن کامل کارمندان این روزها با شیوع کووید-۱۹ دست و پنجه نرم می‌کند.
ايستگاه،ويروس،روز،كرونا،تست،قطب،جنوب،واكسينه

یک ایستگاه تحقیقات علمی بلژیک در یکی از دورافتاده‌ترین نقاط جهان در قطب جنوب به رغم واکسینه بودن کامل کارمندان این روزها با شیوع کووید-۱۹ دست و پنجه نرم می‌کند.
به گزارش ایسنا، از روز ۱۴ دسامبر حداقل ۱۶ نفر از ۲۵ کارمند ایستگاه قطبی "پرنسس الیزابت" به ویروس کرونا مبتلا شده اند.
مقام ها می گویند که این موارد تاکنون فقط با علائم خفیف همراه بوده است.
اولین تست مثبت روز ۱۴ دسامبر در میان تیمی که هفت روز پیشتر رسیده بود، ثبت شد.
این افراد و سایر کسانی که تست آنها مثبت بود به قرنطینه رفتند اما گردش ویروس ادامه پیدا کرده است.
جوزف چیک، مدیر پروژه "بنیاد بین المللی قطبی" گفت: وضعیت نگران کننده نیست.
هرچند قرنطینه برخی از اعضا که ویروس گرفته اند دردسرآفرین است اما در مجموع تاثیر چشمگیری بر کار ما در ایستگاه نگذاشته است.
وی افزود: به کلیه ساکنان ایستگاه پیشنهاد شده در صورت تمایل با پروازی در روز ۱۲ ژانویه آنجا را ترک کنند.
با این حال همه آنها ابراز علاقه کرده اند که بمانند و به کار خود ادامه دهند.
کارکنانی که به ایستگاه می روند باید واکسینه باشند و تست کرونا داده باشند.
دو پزشک اورژانس در این ایستگاه مستقر هستند و فعلا ورود نیروی تازه به ایستگاه معوق شده است.
بنابر گزارش بی بی سی، این اولین باری نیست که ایستگاهی در قطب جنوب تحت تاثیر شیوع ویروس کرونا قرار می گیرد.
سال پیش هم شماری از پرسنل نظامی شیلی که در ایستگاه "برناردو اوهیگینز" در قطب جنوب مستقر بودند به این ویروس مبتلا شدند.
انتهای پیام