سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برگزاری گفتمان‌های بصیرت فاطمی در مساجد نهاوند

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 12 دی 1400 - 09:19
همدان- مدیر اداره تبلیغات اسلامی نهاوند از برگزاری گفتمان‌های بصیرت فاطمی همزمان با دهه بصیرت و ایام فاطمیه (س) در سراسر مساجد شهرستان نهاوند خبر داد.
شهرستان،نهاوند،برگزاري،مساجد،تبليغات،سطح،حضرت،اداره

حجت‌الاسلام محسن یوسفی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: همزمان با ایام فاطمیه و دهه بصیرت برنامه‌های مختلف فرهنگی در سراسر شهرستان نهاوند در حال برگزاری است.
وی از برگزاری گفتمان‌های بصیرت فاطمی در مساجد این شهرستان خبر داد و گفت: این برنامه‌ها با هدف بصیرت‌افزایی در خصوص مکتب سردار شهید حاج قاسم سلیمانی و تبیین شخصیت حضرت فاطمه زهرا (س) برگزار می‌شود.
مدیر اداره تبلیغات اسلامی نهاوند با بیان اینکه برنامه‌ها از هشتم تا پانزدهم دی‌ماه در مساجد سراسر شهرستان نهاوند در حال برگزاری است، تصریح کرد: سخنران این برنامه‌ها اساتید حوزه و دانشگاه، روحانیون، مبلغین سازمان تبلیغات ا سلامی قم، امام‌جمعه شهرستان است.
یوسفی بیان کرد: این برنامه‌ها در سطح شهرستان با همکاری حوزه‌های مقاومت بسیج شهرستان، امور بانوان اداره اداره تبلیغات اسلامی و مرکز تبلیغات اسلامی شهرستان نهاوند در حال برگزاری است.
وی با بیان اینکه ولایتمداری و تبعیت از ولایت مهم‌ترین درس ایام فاطمیه است، افزود: از مهم‌ترین درس‌های حضرت فاطمه (س)، درس ولایتمداری و تبعیت از ولایت است و در مقابل حضرت علی (ع) به عنوان یک افسر رشید به دفاع پرداخت و این بزرگترین درس به شمار می‌رود.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی نهاوند در این خصوص، به برنامه‌های ایام فاطمیه در سطح شهرستان اشاره و بیان کرد: از جمله این برنامه‌ها، اعزام مبلغ به مساجد سطح شهر و روستا، محفل انس با قرآن، گفتمان بصیرت فاطمی در مساجد سطح شهرستان، برگزاری ایستگاه‌های صلواتی با رعایت پروتکل‌های بهداشتی مراسم‌های سوگواری و سخنرانی به مدت ۱۰ شب در مساجد شهر و روستا، برگزاری یادواره شهدا، دسته روی هیئت‌های مذهبی در روز شهادت حضرت زهرا (س)، سیاهپوش کردن معابر سطح شهرستان نهاوند و غیره است.