خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آسیای مرکزی در 24 ساعت گذشته

فارس | بین‌الملل | یکشنبه، 12 دی 1400 - 08:53
نسخه حکیمانه «روح الله» برای علاج دردهای همسایه، احتمال افزایش 2 برابری صادرات گاز ترکمنستان به روسیه در سال 2022 و برگزاری اولین دور رایزنی‌های سیاسی قزاقستان و اتیوپی؛ تنها بخشی از مهم‌ترین اخبار آسیای مرکزی در 24 ساعت گذشته است.
ازبكستان،قزاقستان،2022،بررسي،سياسي،اتيوپي،تركمنستان،برق،مقام ...

نسخه حکیمانه «روح الله» برای علاج دردهای همسایه، احتمال افزایش 2 برابری صادرات گاز ترکمنستان به روسیه در سال 2022 و برگزاری اولین دور رایزنی‌های سیاسی قزاقستان و اتیوپی؛ تنها بخشی از مهم‌ترین اخبار آسیای مرکزی در 24 ساعت گذشته است.
به گزارش خبرنگار دفتر منطقه‌ای خبرگزاری فارس، نسخه حکیمانه «روح الله» برای علاج دردهای همسایه، احتمال افزایش 2 برابری صادارت گاز ترکمنستان به روسیه در سال 2022 و برگزاری اولین دور رایزنی‌های سیاسی قزاقستان و اتیوپی؛ تنها بخشی از مهم‌ترین اخبار آسیای مرکزی در 24 ساعت گذشته است.
سال 2022 در ازبکستان سال «تامین منافع انسان و توسعه» نام‌ گرفت
رئیس جمهور ازبکستان سال 2022 میلادی را به عنوان سال «تامین منافع انسان و توسعه» در این کشور نامگذاری کرد.
برگزاری اولین دور رایزنی‌های سیاسی قزاقستان و اتیوپی
در جریان اولین دور رایزنی‌های سیاسی قزاقستان و اتیوپی وضعیت کنونی و دورنمای گسترش همکاری در زمینه های سیاسی، تجاری، اقتصادی، فرهنگی و بشردوستانه بررسی شد.
احتمال افزایش 2 برابری صادارت گاز ترکمنستان به روسیه در سال 2022
سفیر روسیه در ترکمنستان با تشریح نتایج همکاری دو کشور در سال 2021 تاکید کرد: «عشق آباد» و «مسکو» در مورد افغانستان اشتراکات زیادی دارند.
ازبکستان و افغانستان ساخت خط انتقال برق «سرخان- پل خمری» را بررسی کردند
مقامات شبکه‌های ملی برق ازبکستان و افغانستان از سرگیری ساخت خط انتقال برق «سرخان- پل خمری» برای افزایش صادرات برق به افغانستان را بررسی کردند.
33 سال پیش در چنین روزی؛ نسخه حکیمانه «روح الله» برای علاج دردهای همسایه
33 سال پیش حضرت امام خمینی(ره) در نامه عبرت‌آموز خویش به «گورباچف» از صدای شکسته شدن استخوان‌های مارکسیسم سخن به میان آورد و وی را از روی آوردن به غرب برای حل مشکلات اقتصادی اتحاد جماهیر شوروی برحذر داشت.
همکاری بازرگانی محور رایزنی مقامات ازبکستان و قزاقستان
مقامات ازبکستان و قزاقستان به صورت ویدئو کنفرانس چگونگی و چشم انداز همکاری‌های متقابل اقتصادی و بازرگانی را بررسی کردند.
مراسم‌ قریب الوقوع محور رایزنی مقامات ازبکستان و اتحادیه اروپا
وزیر امور خارجه ازبکستان و مشاور ارشد سیاست خارجی رئیس شورای اروپا برنامه مراسم‌های قریب الوقوع در چارچوب «ازبکستان و اتحادیه اروپا» و «اتحادیه اروپا و آسیای مرکزی» را بررسی کردند.
انتهای پیام/