هلاکت تعدادی از اشرار مسلح در درگیری با رزمندگان اسلام
مهر
|
سیاسی
|
شنبه، 11 دی 1400 - 19:30
روابط عمومی قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه از هلاکت «غلام شهبخش» و ۵ شرور مسلح دیگر در درگیری با رزمندگان این قرارگاه در منطقه جنوب شرق کشور خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سپاهنیوز، روابط عمومی قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در اطلاعیهای اعلام کرد: در پی درگیریهای چند روز اخیر رزمندگان قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه در جنوب شرق کشور ، امروز شنبه ۱۱ دیماه ۱۴۰۰ رزمندگان این قرارگاه با رصد دقیق و عملیات پیچیده اطلاعاتی موفق به شناسایی مخفیگاه و مقر استقرار تعدادی از اشرار مسلح معروف در منطقه عمومی کورین استان سیستان و بلوچستان شدند.
این اطلاعیه میافزاید: در این درگیری شدید «غلام شه بخش» همراه با ۵ شرور مسلح دیگر به هلاکت رسیده و ۵ تن از آنان نیز زخمی شدند.
همچنین مخفیگاه و مقر اشرار مسلح بطور کامل منهدم شد.
در این درگیری که در جوار یکی از روستاهای منطقه انجام پذیرفت تعداد سه تن از رزمندگان بومی و بسیجی مدافع امنیت مردم به شهادت رسیدند.