خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آزادی ۲۳۰ نفر از زندانیان مالی در استان مرکزی

ایسنا | سیاسی، استان‌ها | شنبه، 11 دی 1400 - 14:13
رئیس کل دادگستری استان مرکزی گفت: مجموع ازادی زندانیان مالی تا به امروز در استان مرکزی به ۲۳۰ نفر رسیده است.
استان،زندانيان،مركزي،كمك،مجموع

ایسنا/مرکزی رئیس کل دادگستری استان مرکزی گفت: مجموع ازادی زندانیان مالی تا به امروز در استان مرکزی به ۲۳۰ نفر رسیده است.
حجت الاسلام عبدالمهدی موسوی در حاشیه دیدار با زندانیان زندان اراک اظهار کرد: در ایام بسیار ارزشمند و نورانی شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) در آستانه شهادت سردار دلها و ایام ارزشمند ۹ و ۱۹ دی، یکبار دیگر مردم و خیرین استان مرکزی به کمک دستگاه قضا در جهت رفع دغدغه دستگاه قضا به منظور آزادی زندانیان آمده اند.
وی با تاکید بر اینکه از زندانی شدن افراد خوشحال نمی شویم افزود: ۱۹ نفر از زندانیان مالی استان امروز با کمک خیرین و...
با مجموع بدهی بیش از ۱۵ میلیارد ریال آزاد شده اند.
رئیس کل دادگستری استان مرکزی تصریح کرد: مجموع آزادی زندانیان مالی تا به امروز در استان مرکزی به ۲۳۰ نفر رسیده است.
موسوی در پایان از مردم استان مرکزی که در کمک به آزادی زندانیان و ایثارگری و نوعدوستی یگانه هستند، تقاضا کرد باز هم کمک کنند تا برسد روزی که کسی به خاطر بدهی گرفتار زندان نشود.
انتهای پیام