سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برنامه ترکیبی در مدارس یعنی احیای جریان یادگیری

ایسنا | استان‌ها | شنبه، 11 دی 1400 - 13:54
مدیرکل امور شاهد و ایثارگران وزارت آموزش و پرورش گفت: وقتی آموزش و پرورش با پیش‌بینی و برنامه‌ریزی می‌تواند معلم و کتاب را به دور افتاده‌ترین نقاط استان برساند، باید با همدلی و تبادل اندیشه و تجربیات برای استمرار و آسیب‌زدایی این روند آموزش نیز تدبیر کند.
آموزش،پرورش،لرستان،تركيبي،يادگيري،استان،ادامه،توجه،رزاقي،تدب ...

ایسنا/لرستان مدیرکل امور شاهد و ایثارگران وزارت آموزش و پرورش گفت: وقتی آموزش و پرورش با پیش‌بینی و برنامه‌ریزی می‌تواند معلم و کتاب را به دور افتاده‌ترین نقاط استان برساند، باید با همدلی و تبادل اندیشه و تجربیات برای استمرار و آسیب‌زدایی این روند آموزش نیز تدبیر کند.
محمدرضا رزاقی در نشست شورای معاونین اداره‌کل آموزش و پرورش لرستان، با اشاره به نتایج بازدید حضوری از مدارس لرستان، اظهار کرد: گفت‌وگو با دانش‌آموزان، اولیا، مدیران و معلمان در این بازدید نمود تصمیم‌گیری و چگونگی تلاش و اقدامات مجموعه آموزش و پرورش لرستان بود که قابل تقدیر و تشکر است.
وی ادامه داد: با توجه به پراکندگی و بافت روستایی و عشایری لرستان، همت مدیران مدارس در برگزاری امتحانات مطلوب ارزیابی شد و باید تدبیری را به کار ببندیم تا با همین روند آرام و رو به جلو حرکت کنیم که در جریان یادگیری دچار اختلال نشویم.
رزاقی با تأکید بر توجه به برنامه‌ریزی برای سرویس‌های حمل و نقل دانش‌آموزی با توجه به شرایط آموزش ترکیبی و همچنین آموزش و اقناع سازی والدین، تصریح کرد: اصلی‌ترین و مهم‌ترین دستاورد این بازدیدها، حضورِ با تمایل و رضایتمند ۹۹ درصد دانش‌آموزان لرستان در برنامه ترکیبی است.
مدیرکل امور شاهد و ایثارگران وزارت آموزش و پرورش برنامه ترکیبی را احیای جریان یادگیری دانست و عنوان کرد: وقتی آموزش و پرورش با پیش‌بینی و برنامه‌ریزی می‌تواند معلم و کتاب را به دور افتاده‌ترین نقاط استان برساند، باید با همدلی و تبادل اندیشه و تجربیات برای استمرار و آسیب‌زدایی این روند آموزش نیز تدبیر کند.
در ادامه سید عیسی سهرابی، سرپرست آموزش و پرورش لرستان وظیفه اصلی حوزه ستادی آموزش و پرورش را پیگیری سیاست‌گذاری‌ها، پشتیبانی از برنامه‌ها و نظارت دانست.
وی در ادامه مواردی را در خصوص؛ ساماندهی نیروی انسانی، شناسایی بهتر و بیشتر مسائل، تشکیل کارگروه‌های توسعه مدیریت در سطح شهرستان‌ها و مناطق استان، کیفیت فعالیت‌های یاددهی و یادگیری، برگزاری کلاس‌های کارگاهی و دوره‌های ضمن خدمت، پوشش حداکثری آموزش ابتدایی و پایه اول، جذب کودکان بازمانده از تحصیل و ...
مطرح کرد.
انتهای پیام