تفاهمنامه شورای تحول مهدوی محلات مازندران امضا شد- اخبار مازندران - اخبار استانها تسنیم
گروه استانها ــ مسئول بسیج مساجد و محلات سپاه کربلا مازندران گفت: تفاهمنامه تشکیل شورای تحول مهدوی محلات مازندران به امضا 9 دستگاه کلیدی مازندران رسید.

حجتالاسلام والمسلمین عطاریه در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در ساری، با بیان اینکه تشکیل شورای تحول مساجد و محلات در همه محلات یکی از مهمترین برنامههایی است که در دستور کار داریم، اظهار کرد: با تشکیل این شورا به دنبال تجمیع فعالیت سازمانهای مردم نهاد در سطح محلات هستیم تا از تک روی آنها جلوگیری شود و امور با خرد جمعی انجام بپذیرد.
وی با اشاره به اینکه عده ای در سطح محلات با دلسوزی به دنبال رفع مشکلات محل هستند اما به درستی از ظرفیت آنها استفاده نمیشود، گفت: حداقل 20 دستگاه تشکل مردمی در سطح محلات فعال هستند و نیازمند است تا حلقه وصل بین آنها و مردم ایجاد بشود که تشکیل شورای تحول مساجد و محلات بهترین ایده بود.
مسئول بسیج مساجد و محلات سپاه کربلا مازندران این قرارگاه را ین قرارگاه را عامل ایجاد وحدت در محلات دانست و افزود: برای اجرای کار آن نیاز است تا مردم را برای این فضا بسیج کنیم و سازمانها را نیز پای کار بیاوریم.
حجتالاسلام والمسلمین عطاریه با بیان اینکه برای این امر تفاهم نامه نوشته شد که به امضا 9 دستگاه لایه اول استان رسید، یادآورشد: در مرحله دوم نیز تفاهم نامه تخصصی نوشته شد و قدر و سهم دستگاه ها را مشخص کردیم تا شبکه اجتماعی و مردمی را در محلات در اختیار دستگاه های اجرایی قرار بدهیم.
وی از اجرای این طرح در مرحله اول در سطح محلات مستعد ساری اعلام و تصریح کرد: برای اجرای آن در همه محلات استان، فرمانده سپاه کربلا مازندران در همه شهرستانها حاضر شد.
مسئول بسیج مساجد و محلات سپاه کربلا مازندران با بیان اینکه فرمانداران به عنوان فرمانده دستگاه های خدمات رسان بر اساس ماده 5 خدمات کشوری که همه دستگاه های دولتی را شامل میشود را پای کار آوردیم، خاطرنشان کرد: این شورا در شهرستان با حضور فرماندار، سازمان تبلیغات، اوقاف و امور خیریه، امام جمعه و فرمانده سپاه تشکیل شد و در استان نیز متشکل از نماینده ولی فقیه، استاندار، سازمان تبلیغات استان، اوقاف و امور خیریه و فرمانده سپاه کربلا میباشد.
عطاریه با اشاره به اینکه مردم نیازهای محله خودشان را شناسایی و سطح بندی میکنند و بر اساس ظرفیتی که دارند نیازهایی که خودشان می توانند حل کنند را رفع، و نیازهایی که نیاز به پشتیبانی ستادی دارند حوزه های مقاومت دریافت می کنند و در شورای تحول مهدوی شهرستان مطرح می شود، گفت: مسائلی که نیاز حمایت استانی است به استان اعلام میشود تا در شورای استان مطرح و انجام شود.
انتهای پیام/س