بیمارستانهای همدان در آرامش به سر میبرند
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا وضعیت بیماران کرونایی در بیمارستانهای استان همدان را در حالت آرامش و در وضعیت فروکش شده ارزیابی کرد.

ایسنا/همدان معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا وضعیت بیماران کرونایی در بیمارستانهای استان همدان را در حالت آرامش و در وضعیت فروکش شده ارزیابی کرد.
دکتر طهماسبی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: با توجه به ویروس اُمیکرون در کشور و مشاهده موارد مثبت در برخی استانها، در وضعیت آماده باش قرار داریم و همچنان به شهروندان تاکید میشود پروتکلهای بهداشتی را رعایت کرده و هنگام خروج از منزل از ماسک استفاده کنند.
وی با اشاره به افزایش آمار مبتلایان به ویروس اُمیکرون و شیوع آن در خارج از کشور اظهار کرد: ما آمادگیهای لازم برای مقابله با این ویروس جهش یافته را داریم که در صورت تغییر در روند آمار مبتلایان و یا تغییر رنگ بندی شهرها بتوانیم خدمات لازم را به شهروندان ارائه دهیم.
معاون درمان دانشگاه در بخش دیگری به درگیری کودکان با بیماری کرونا و آنفلولانزا اشاره کرد و گفت: بخش کودکان نیز در وضعیت آرامش قرار دارد که امیدواریم با رعایت پروتکلها توسط مردم وارد پیک جدید نشویم.
انتهای پیام