خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 31 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۴۰ اکیپ در بازار کالاهای اساسی کشاورزی آذربایجان‌شرقی نظارت می‌کنند

ایسنا | استان‌ها | شنبه، 11 دی 1400 - 08:13
سرپرست معاونت بازرگانی و صنایع کشاورزی سازمان جهادکشاورزی آذربایجان‌شرقی از نظارت ۴۰ اکیپ در بازار کالاهای اساسی کشاورزی استان نظارت خبر داد.
كشاورزي،نظارت،كالاهاي،اساسي،بازار

ایسنا/آذربایجان شرقی سرپرست معاونت بازرگانی و صنایع کشاورزی سازمان جهادکشاورزی آذربایجان‌شرقی از نظارت ۴۰ اکیپ در بازار کالاهای اساسی کشاورزی استان نظارت خبر داد.
ایاز برنو در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: با توجه به اینکه نظارت و بازرسی محصولات کشاورزی و کالاهای اساسی به جهاد کشاورزی واگذار شده است، انتظار داریم مردم موارد مختلف مانند گران‌فروشی، احتکار و یا عدم درج قیمت را از طریق سامانه ۱۲۴ به این سازمان گزارش دهند و بر اساس ضوابط، متخلفان پس از تشکیل پرونده به تعزیرات معرفی می‌شوند.
وی افزود: تعداد ناظران در بازار کالاهای اساسی کشاورزی به ۸۰ نفر افزایش خواهد یافت که ۴۰ نفر از این تعداد مربوط به شهرستان تبریز است.
به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی، وی تاکید کرد: برای موفقیت در امر نظارت و بازرسی در بازار، نیازمند همکاری و هم افزایی دیگر دستگاه‌ها و استفاده از ظرفیت‌های درون استانی هستیم.
انتهای پیام