خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افزایش نسبی دما در شهرهای شمالی کشور از فردا

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | جمعه، 10 دی 1400 - 20:06
مدیرکل پیش بینی و ‌مدیریت بحران هواشناسی گفت: در روزهای شنبه و یکشنبه افزایش نسبی دما در استان های ساحلی خزر پیش بینی می شود.
فارس،جنوبي،بارش،روز،جنوب،يكشنبه،خليج،غرب،ضيائيان،هرمز،تنگه

ضیائیان در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح کرد؛
صادق ضیائیان مدیرکل پیش بینی و ‌مدیریت بحران هواشناسی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان، با بیان اینکه امشب گستره فعالیت سامانه بارشی در شرق، مرکزی و جنوب کشور است، گفت: در جزایر واقع در خلیج فارس و تنگه هرمز، سواحل دریای عمان، استان های بوشهر، فارس، هرمزگان، کرمان، سیستان و بلوچستان، خراسان جنوبی، خراسان رضوی، یزد و برخی نقاط اصفهان و همچنین برخی نقاط غرب و جنوب غرب در امتداد زاگرس مرکزی سبب بارش باران گاهی همراه با رعدوبرق و وزش باد شدید می شود.
او ادامه داد: در مناطق مستعد ریزش تگرگ و در ارتفاعات بارش برف پیش بینی می شود.
ضیائیان گفت: روز شنبه فعالیت این سامانه در شرق کشور کاهش می یابد و در نوار جنوبی کشور فعال است و در جزایر واقع در خلیج فارس و تنگه هرمز سواحل دریای عمان، بوشهر، نیمه جنوبی استان های فارس و کرمان، هرمزگان، برخی مناطق سیستان و بلوچستان و خراسان جنوبی بارش باران گاهی رعدوبرق و وزش باد رخ می دهد.
همچنین از بعداز ظهر شنبه در برخی نقاط غرب در جنوب اردبیل و جنوب آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی، جنوب غرب و از اواخر وقت در دامنه های جنوبی البرز مرکزی بارش باران و برف پیش بینی می شود.
کارشناس هواشناسی ادامه داد: روز یکشنبه با ورود موج جدید گستره فعالیت سامانه بارشی کل کشور را به جز نوار شمالی که بارش های پراکنده دارد، فراخواهد گرفت.
در استان های جنوبی و سواحل خلیج فارس رگبار، رعد و برق و وزش باد شدید گاهی ریزش تگرگ و در مناطق مرتفع و سردسیر بارش برف رخ می دهد.
ضیائیان گفت: روز یکشنبه بارش در فارس، بوشهر، شرق خوزستان، جنوب لرستان، چهارمحال بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، هرمزگان، کرمان و جزایر واقع در خلیج فارس و تنگه هرمز شدت خواهد داشت روز یکشنبه نیمه جنوبی و غرب فارس، نیمه جنوبی بوشهر و شرق هرمزگان در معرض خطر سیلاب قرار دارد.
او ادامه دارد: در روزهای شنبه و یکشنبه افزایش نسبی دما در استان های ساحلی خزر و روز دوشنبه با نفوذ جریانات شمالی کاهش نسبی دما در این مناطق پیش بینی می شود و دریای خزر مواج است.
خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای عمان تا روز دوشنبه مواج است.
همچنین تا روز یکشنبه در تهران و کرج تداوم آلودگی هوا را خواهیم داشت.
این کارشناس هواشناسی درباره آب وهوای تهران گفت: آسمان تهران کمی ابری است و در برخی ساعات غبار محلی وجود دارد و بیشترین دمای تهران ۱۱ درجه و کم ترین آن ۴ درجه است.
انتهای پیام/