خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 15 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اولیانوف: شاهد مؤلفه های مثبت محتاطانه ای در مذاکرات وین هستیم

مشرق | بین‌الملل | جمعه، 10 دی 1400 - 17:53
مذاكره،مذاكرات،وين،روز،ايران،گفتگوها،ميز،دوشنبه

به گزارش مشرق، میخائیل اولیانوف نماینده روسیه در نهادهای بین المللی مستقر در وین در پیامی توئیتری نوشت: قطعاً شاهد برخی پیشرفت ها در دو مسیر هستیم: در میز مذاکره و در ارزیابی های عمومی از وضعیت مذاکرات وین.
وی ادامه داد: اکنون برای نخستین بار از ماه میلادی ژوئن، این ارزیابی ها شامل مؤلفه های مثبت محتاطانه ای است.
این نشان می دهد که مذاکرات واقعا رو به پیشرفت است.
دور هشتم مذاکرات وین از عصر روز دوشنبه ۶ دی ماه با برگزاری نشست کمیسیون مشترک برجام به ریاست «علی باقری» مذاکره کننده ارشد جمهوری اسلامی ایران و «انریکه مورا» معاون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا آغاز شد.
در این نشست همچنین در خصوص نحوه ادامه گفتگوها بحث و تبادل نظر شد.
با توجه به همزمانی مذاکرات با آغاز سال نو میلادی، گفتگوها به مدت سه روز تا روز دوشنبه هفته آینده متوقف و هیئت ها به پایتخت هایشان باز می‌ گردند.
تیم مذاکره کننده دولت جدید ایران از همان ابتدا تاکید کرد که با هدف برچیده شدن تحریم های غیرانسانی پای میز مذاکره می رود.
همچنین ایران با تعیین خط قرمزهای خود درباره طرح هرگونه خواسته فرابرجامی که با اصل توافق هسته ای 2015 مغایر باشد، هشدار داده است.