خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 12 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آمریکا پول ونزوئلا را در اختیار معترضان قرار می‌دهد

مهر | بین‌الملل | جمعه، 05 بهمن 1397 - 13:46
آمریکا اعلام کرده منابع مالی دولت ونزوئلا را در اختیار مخالفان ضددولتی این کشور قرار خواهد داد.
ونزوئلا،كشور،آمريكا،بولتون،دولت،مخالفان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از هیل، «جان بولتون»، مشاور امنیت ملی دونالد ترامپ، اعلام کرده است که واشنگتن تصمیم دارد تا مانع رسیدن منابع مالی ونزوئلا به دولت این کشور شود.
به گفته بولتون منابع مالی دولت ونزوئلا نباید در اختیار مادورو، رئیس جمهور این کشور قرار گیرد و در مقابل این منابع بدست مخالفان او خواهد رسید.
ادعاهای مشاور امنیت ملی دونالد ترامپ بعد از آن بیان شده که ونزوئلا تمام ارتباطات دیپلماتیک خود با آمریکا را قطع کرد.
بولتون که در کاخ سفید با خبرنگاران صحبت می‌کرد، گفت: دولت آمریکا مشغول بررسی امکان سرازیر کردن پول‌های ونزوئلا به سوی مخالفان دولت این کشور است.
جان بولتون این را نیز افزوده است که چون ونزوئلا در نیم‌کره‌ای قرار گرفته که آمریکا هم آنجاست پس آمریکا در ارتباط با این کشور« وظیفه مخصوصی» برای خود در نظر می‌گیرد.
اوضاع در ونزوئلا روز چهارشنبه پس از فراخوان « خوان گوایدو» رهبر مخالفان این کشور برای اعتراضات خیابانی متشنج شده و گوایدو خود را رئیس جمهور موقت این کشور آمریکایی لاتین خوانده است.
آمریکا و برخی کشورهای اروپایی از جمله فرانسه از معترضان ضددولتی در ونزوئلا اعلام حمایت کرده‌اند.