خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

روستاییان و عشایر سنگرداران فرهنگ بومی

ایسنا | استان‌ها | پنجشنبه، 09 دی 1400 - 20:54
مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: روستاییان و عشایر سنگرداران فرهنگ بومی هستند.
فرهنگ،عشاير،مشاور،ارشاد،وزير،فرهنگي،اسلامي،روستاييان،ناچيز

ایسنا/خراسان شمالی مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: روستاییان و عشایر سنگرداران فرهنگ بومی هستند.
به گزارش ایسنا، محمد رضا سوقندی، مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیر کل دفتر حقوقی عملکرد و امور استان‌های سازمان سینمایی کشور، ۹ دی ماه، در آیین اختتامیه دومین جشنواره فیلم کوتاه روستا و عشایر که در سالن گلشن بجنورد با حضور مسئولان استانی و کشوری برگزار شد، گفت: در جنگ فرهنگی، سنگر فرهنگ بومی آخرین سنگری است که سقوط می‌کند و سنگرداران این فرهنگ نیز روستاییان و عشایر هستند.
وی با بیان اینکه فرهنگ بومی را باید در دل روستاییان و عشایر پیدا کرد، اضافه کرد: فیلم و سینما به عنوان ابزاری جذاب و خلاق می‌توانند این فرهنگ را به خوبی حفظ کنند.
سوقندی با تأکید براینکه سهم سینمای ما در عرصه جهانی ناچیز است، ادامه داد: توسعه فرهنگ غرب مرهون فرهنگ شرق است اما سهم سینمای ما در عرصه جهانی ناچیز است.
مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اینکه غفلت ما در این زمینه موجب سهم ناچیز سینمای ما در عرصه جهانی شده است، افزود: در کنار فیلم و سینما باید به ادبیات نیز بها بدهیم که اگر ادبیات را از فرهنگ بگیریم، کالبدی بی‌جان می‌ماند.
سوقندی با بیان اینکه به دنبال این هستیم که شهرِ بدونِ سینما در کشور نداشته باشیم، تصریح کرد: استعدادهای جوانان این مرز و بوم در مکان‌های فرهنگی و هنری به خوبی شناسایی می‌شود و باید از ظرفیت‌های فرهنگی استان به خوبی استفاده کنیم.
وی با تأکید براینکه در حوزه فرهنگ و هنر تبدیل به مصرف کننده شده‌ایم، اضافه کرد: در گذشته مولد بوده‌ایم اما اکنون تبدیل به مصرف کننده شده‌ایم که این موضوع خوشایند نیست.
مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان شمالی در پایان تصریح کرد: خراسان شمالی بعد از جدا شدن از خراسان بزرگ، با هنر معرفی شد و از همین جهت باید همچنان از ظرفیت فرهنگی خود استفاده کند.
انتهای پیام