خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مانور نظارت بر بازار محصولات کشاورزی در استان سمنان اجرا شد- اخبار سمنان - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 09 دی 1400 - 17:54
گروه استان‌ها ــ رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان از اجرای مانور نظارت و بازرسی از قیمت کالاهای اساسی در این استان خبر داد گفت: تمام مسئولیت‌ها از مزرعه تا سفره بر عهده سازمان جهاد کشاورزی است.
استان،كشاورزي،سمنان،جهاد،سازمان،ميرعماد،بازرسي

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان ، سیدحسن میرعماد عصر امروز در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار داشت: از ظرفیت نیروی بسیج و همه دستگاه‌هایی که می‌توانند در طرح نظارت بر تولید و توزیع محصولات کشاورزی کمک کنند، استفاده می‌شود.
وی خاطرنشان کرد: در استان سمنان هشتاد نفر نیروی بسیجی را به کار گرفته‌ایم و آموزش‌های لازم را به این افراد داده شده است و در سازمان جهاد کشاورزی و مدیریت جهاد کشاورزی گروه‌های بازرسی شکل‌گرفته است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان با اشاره به برگزاری مانور نظارت و بازرسی از قیمت کالاهای اساسی که امروز همزمان با سراسر کشور در استان سمنان اظهار داشت: از همه اصناف که به نحوی در تولید و توزیع محصولات کشاورزی نقش دارند، بازرسی به عمل می‌آید و با توجه اینکه به پایان سال نزدیک می‌شویم، این بازرسی‌ها شدیدتر خواهد شد.
میرعماد با بیان اینکه تمام مسئولیت‌ها از مزرعه تا سفره بر عهده سازمان جهاد کشاورزی در استان سمنان است عنوان کرد: در تلاش هستیم که این وظایف را به نحو احسن انجام دهیم تا مردم راحت‌تر باشند.
وی با اشاره به اینکه از دیروز بحث فروش اینترنتی کالاهای اساسی در استان سمنان آغاز شده است گفت: ذخایر بسیار خوبی در استان از نظر محصولات کشاورزی به ویژه در اقلامی نظیر مثل گوشت و برنج و گندم در سطح استان داریم.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان بیان کرد: نظارت‌هایمان را هر چه بهتر و کیفی‌تر با همراهی دیگر ادارات نظیر تعزیرات، سازمان صمت و بسیج در سطح استان انجام خواهیم داد.
میرعماد در مورد بازار مرغ و تخم‌مرغ با توجه به نوسانات قیمت در مورد این دو کالای پرمصرف نیز گفت: بازار این دو محصول به ثبات رسیده است و فروش این کالاها با قیمت مصوب در حال انجام است.
انتهای پیام/363/س