خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 11 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تحریم ها فرصتی برای اثبات فعالیت فناوران است

ایسنا | اقتصادی، استان‌ها | پنجشنبه، 09 دی 1400 - 17:12
رییس پارک علم و فناوری خوزستان با بیان اینکه تحریم ها فرصت خوبی برای فناوران است تا خود را اثبات کنند، گفت: به کمک نیروهای جوان و توانمند می توانیم محصولات بسیار خوبی را عرضه کنیم تا صنعت و جامعه از آنها بهره مند شده و وابستگی ما به خارج از کشور کمتر شود.
نمايشگاه،فناوري،خوزستان،فناوران،كاظمي،نژاد،پارك،محصولات،علم، ...

ایسنا/خوزستان رییس پارک علم و فناوری خوزستان با بیان اینکه تحریم ها فرصت خوبی برای فناوران است تا خود را اثبات کنند، گفت: به کمک نیروهای جوان و توانمند می توانیم محصولات بسیار خوبی را عرضه کنیم تا صنعت و جامعه از آنها بهره مند شده و وابستگی ما به خارج از کشور کمتر شود.
ایرج کاظمی نژاد امروز (۹ دی ماه) در نمایشگاه پژوهش و فناوری استان خوزستان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در روز پایانی نمایشگاه پژوهش و فناوری سال جاری قرار داریم که در این نمایشگاه، ۲۰ دستگاه اجرایی و صنایع مختلف در استان شرکت کرده اند.
به گزارش ایسنا وی افزود: در قسمت مرکزی این نمایشگاه، غرفه ای را تحت عنوان فن بازار داشتیم.
این غرفه با ۲۲ کانتر مختص به شرکت های فناور و دانش بنیان استان که همگی عضو پارک علم و فناوری هستند، برپا شده است.
رییس پارک علم و فناوری خوزستان با اشاره به نمایشگاه معکوس گفت: این نمایشگاه به این معنی است که صنایع مختلف، نیازهای صنعتی خود را در حضور فن آوران مطرح می کردند تا فن آوران با مساله یابی، بتوانند در آینده با عقد قراردادهایی، آن نیازها را منجر به ارائه خدمت، فناوری و یا محصول کنند.
کاظمی نژاد عنوان کرد: در این نمایشگاه، محصولات مختلفی در حوزه های مختلف از جمله گاز، پتروشیمی، پزشکی و آزمایشگاهی، توسط فناوران در معرض نمایش قرار گرفت.
وی با بیان اینکه استاندار خوزستان از این نمایشگاه، به دلیل اهمیتی ویژه ای که دارد بازدید کرد و توضیحات تک تک شرکت های فناور را شنید، افزود: در این راستا بعضی از مشکلاتی که فناوران بعد از تولید محصول با آن ها مواجه می شوند مطرح شد و استاندار خوزستان قول داد در بعد حاکمیتی در این رابطه کمک کند تا این محصولات، بازار بهتری را در استان خوزستان داشته باشند.
کاظمی نژاد گفت: امیدواریم با برگزاری این نمایشگاه که سه روز به طول انجامید بتوانیم حوزه فناوری را در جامعه رشد داده و مردم از وجود فناوران و استارتاپ ها آگاه شوند.
وی تصریح کرد: به کمک نیروهای جوان و توانمند می توانیم محصولات بسیار خوبی را عرضه کنیم تا صنعت و جامعه از آنها بهره مند شده و وابستگی ما به خارج از کشور کمتر شود.
رییس پارک علم و فناوری خوزستان گفت: وجود تحریم ها را می توان به فال نیک گرفت.
صنایع نیازهایی دارند و برای تامین نیاز خود مجبور به توسل و اعتماد به شرکت های فناور شود.
کاظمی نژاد گفت: تحریم ها فرصت خوبی برای فناوران است تا خود را به اثبات برسانند.
انتهای پیام