خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حال ۵۳ بیمار کرونایی یزد وخیم است

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 09 دی 1400 - 13:30
یزد- سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی یزد گفت: حال ۵۳ بیمار کرونایی یزد وخیم است و در بخش مراقبت‌های ویژه تحت درمان قرار گرفته‌اند.
دريافت،دوز،يزد،كرونا

ابراهیم سلمانی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در حال حاضر ۲۰۸ بیمار مشکوک به کرونا در بیمارستان‌های استان یزد بستری هستند.
وی ادامه داد: از این تعداد ۵۳ نفر به دلیل وخامت حالشان در بخش مراقبت‌های ویژه حضور داشته و خدمات دریافت می‌کنند.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی یزد افزود: در شبانه روز گذشته، ۴۳ بیمار مشکوک به کرونا در بیمارستان‌های استان یزد پذیرش شدند.
سلمانی بر لزوم جدیت در رعایت تمامی پروتکل‌های بهداشتی همچنین دریافت دوز سوم واکسن توسط هم استانی ها تاکید کرد.
وی همچنین به افراد بالای ۱۸ سال که سه ماه از دریافت دوز دوم آنها گذشته توصیه کرد که نسبت به دریافت دوز سوم اقدام کنند چرا که در کاهش ابتلا به سویه امیکرون بسیار موثر است.