خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عضو کمیسیون صنایع مجلس‌: دولت در لایحه 1401 برای رشد 8 درصدی بودجه برنامه‌ریزی کرد- اخبار زنجان - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 09 دی 1400 - 10:13
گروه استان‌ها - عضو کمیسیون صنایع مجلس "عدات محوری" را یکی از ویژگی‌‌های خوب بودجه 1401 دانست و گفت: دولت در لایحه 1401 برای رشد 8 درصدی بودجه برنامه‌ریزی کرده است.
درصد،بودجه،دولت،طاهري،بالغ،صندوق،تاكيد،اقتصادي،1390

مصطفی طاهری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در زنجان‌ضمن تاکید بر اینکه در بودجه 1401 عدالت محوری مهم‌ترین شاخصه‌ای است که مشاهده می‌شود، اظهار داشت: در مجموع اتفاقات بسیار خوبی در لایحه بودجه امسال رخ داده که امیدوارکننده است.
وی با اشاره به اینکه یک جهت‌گیری کلی در رشد اقتصادی و ارتقای بهره‌وری ایجاد شده است، تصریح کرد: بر اساس آمارها، رشد اقتصادی کشور تا سال 1390 بالغ بر 3.2 درصد در سال بوده است، اذعان کرد: این در حالی است که از سال 1390 تا 1400 برآیند رشد ما صفر درصد اعلام شده است.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی افزود: برای جبران عدم رشد اقتصادی در 10 سال گذشته، اگر هشت سال متوالی رشدی بالغ بر 8 درصد را تجربه کنیم، به نقطه‌ای که باید از سال 90 تاکنون با شیب 3 درصد می‌رسیدیم، دست می‌یابیم.
وی با تاکید بر اینکه در حال حاضر دولت برای رشد 8 درصدی در بودجه برنامه‌ریزی کرده است، ادامه داد: 3.5 درصد از این رقم به بخش بهره‌وری اختصاص دارد و 4.5 درصد هم در بخش‌های مختلفی همچون انرژی و صنعت توزیع شده است.
طاهری با تاکید بر اینکه برای تحقق 4.5 درصد رشد در بخش‌های مذکور بالغ بر یک هزار و 350 هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است، افزود: چنین بودجه‌ و اعتباری قطعا وجود ندارد اما برای رسیدن به آن، صندوق توسعه و پیشرفت در هر استانی دایر شده که خود دولت برای هر استان 2 هزار میلیارد تومان کمک کرده است.
وی اضافه کرد: دولت در این صندوق، دست استان‌ها را باز گذاشته است تا بتوانند از منابع مختلف استانی، همچون فروش اموال و درآمدهای مالیاتی در این صندوق ذخیره نمایند و برای خود استان هزینه شود.
طاهری در پایان از بودجه سال 1400 توسط دولت قبلی انتقاد کرد و گفت: در بودجه سال گذشته ناملایمات بسیار زیادی وجود داشت که تاثیرات بد آن را امروزه در جامعه مشاهده می‌کنیم.
انتهای پیام/ش