خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ارسال ۵۲۶ اثر به جشنواره ابوذر خوزستان

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 08 دی 1400 - 19:41
اهواز - رئیس سازمان بسیج رسانه‌ای خوزستان گفت: ۵۲۶ اثر برای شرکت در جشنواره ابوذر در خوزستان ارسال و پس از بررسی و داوری آثار، برگزیدگان این جشنواره معرفی شدند.
جشنواره،خوزستان،خبرنگار،استان،ابوذر،تقدير،مهر

به گزارش خبرنگار مهر، سجاد بهمئی ظهر امروز چهارشنبه در آئین اختتامیه ششمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر اظهار کرد: جشنواره رسانه‌ای ابوذر یک جشنواره فرهنگی - رسانه‌ای سازمان بسیج رسانه کشور است که به صورت استانی و ملی برگزار می‌شود که برگزیدگان جشنواره استانی به جشنواره ملی راه پیدا می‌کنند.
وی افزود: پوستر ششمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر استان خوزستان ۲۸ شهریور و با حضور جانشین سپاه حضرت ولی عصر (عج) استان خوزستان رونمایی و بعد از دو ماه ۵۲۶ اثر به دبیرخانه ارسال شد.
رئیس سازمان بسیج رسانه‌ای خوزستان تصریح کرد: داوری نیز با استفاده از داوران نخبه استان خوزستان انجام و امروز نیز آئین اختتامیه جشنواره برگزار می‌شود.
بهمئی با اشاره به اینکه جشنواره در ۱۱ محور و ۹ قالب برگزار شده و امروز از صاحبان آثار منتخب تجلیل می‌شود، ادامه داد: از همکاری فرماندهی سپاه حضرت ولی عصر (عج) خوزستان، جانشین این فرماندهی و معاونان، اداره کل ارشاد و فرهنگ اسلامی خوزستان، خانه مطبوعات استان و نیروهای بسیجی برای برگزاری این جشنواره تقدیر و تشکر می‌کنم.
به گزارش خبرنگار مهر، در پایان جشنواره از ۲۷ خبرنگار که در بخش‌های مختلف جشنواره حائز مقام و یا شایسته تقدیر شدند، با اهدای لوح تقدیر و هدایایی قدردانی شد؛ کوثر کریمی خبرنگار خبرگزاری مهر خوزستان نیز در بخش خبر این جشنواره مقام دوم را به خود اختصاص داد.