بررسی لایحه منع خشونت در معاونت حقوقی قوه قضاییه
خدائیان از بررسی لایحه منع خشونت در معاونت حقوقی قوه قضاییه خبر داد.

معاون حقوقی سابق قوه قضاییه در جمع خبرنگاران مطرح کرد؛
به گزارش خبرنگار حوزه حقوقی- قضایی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، ذبیح اله خدائیان معاون حقوقی سابق قوه قضاییه و رئیس جدید سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در حاشیه مراسم تودیع و معارفه معاون جدید معاونت حقوقی قوه قضاییه در رابطه با آخرین وضعیت لایحه منع خشونت در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در حال حاضر کارگروهی برای این کار مشخص شده و بر روی بحث مجازاتها و مصادیق خشونت در حال کار هستند.
وی افزود: امروز هم در جلسه مسئولان عالی قضایی این موضوع مطرح و بنا شد همان کارگروهی که ریاست محترم دستگاه قضا تشکیل داده بودند بر روی متن پیش نویس کار کنند تا مجددا در دستور کار قرار گیرد.
بیشتر بخوانید: مرتضوی نجف نیست، زندان است/ درباره خشونت علیه زنان نیاز به بازنگری در قانون داریم
معاون حقوقی سابق قوه قضاییه گفت: اکنون ما در بحث مصادیق خشونت و مجازاتها متمرکز شده ایم و بسیاری از ابهامات آن برطرف شده است، اما مجددا تاکید شد که بر روی بحث مجازاتها و جرم انگاریها یک مرور داشته باشیم؛ لذا این لایحه هنوز در دستور کار قرار دارد و از دستور کار خارج نشده است.
انتهای پیام/