خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کشف ۴ میلیارد تومانی محموله لوازم آرایشی قاچاق

مشرق | اجتماعی و حوادث | چهارشنبه، 08 دی 1400 - 12:59
رئیس پلیس امنیت اقتصادی پایتخت از کشف ۴ میلیارد تومانی محموله لوازم آرایشی و بهداشتی قاچاق خبر داد.
پليس،عدد،قاچاق،آرايشي،گودرزي،سرهنگ،لوازم

به گزارش مشرق، سرهنگ علی ولی پور گودرزی، رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ از کشف محموله لوازم آرایشی و بهداشتی خارجی به ارزش ۴۰ میلیارد ریال خبر داد.
سرهنگ علی ولی پور گودرزی در تشریح جزئیات خبر فوق اظهار داشت: در پی کسب اطلاع از تخلیه بار قاچاق توسط خودروهای سواری تیزرو موسوم به شوتی در اطراف بازار تهران محدوده کوچه آهنگران، بلافاصله مأموران اداره مبارزه با قاچاق کالا و ارز این پلیس به محل اعزام شده که موفق به کشف مقادیر متنابهی لوازم آرایشی و بهداشتی شدند.
وی گفت: با هماهنگی به عمل آمده کالاهای قاچاق به این پلیس منتقل شد و طی شمارش صورت گرفته کالاها شامل ۴۱۲۶ عدد ادکلن، ۳۶۵۴ عدد شیر پاک کن، ۸۹۴۶ عدد کرم، ۱۳۰ عدد محلول آرایشی محصول کشور های چین، امارات، اسپانیا، فرانسه و عمان بوده که کارشناسان ارزش ریالی آن ها را ۴۰ میلیارد برآورد کردند.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی پایتخت از شهروندان درخواست کرد: در صورت مشاهده هرگونه کالای قاچاق و احتکار کالا با این پلیس به شماره ۰۲۱۶۶۷۴۷۳۴۳ و یا ۰۹۹۹۹۸۷۱۳۹۲ تماس بگیرند.