خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پیش‌بینی انجام ۵ میلیون ماموریت اورژانس تا پایان سال

ایسنا | استان‌ها | چهارشنبه، 08 دی 1400 - 12:14
رئیس سازمان اورژانس کشور گفت: پیش‌بینی می‌شود تعداد ماموریت‌های سالیانه اورژانس کشور تا پایان امسال به ۵ میلیون ماموریت برسد.
اورژانس،كشور،ميعادفر،اضافه،همايش،عرصه،روز،شهدا،ماموريت،پايگا ...

ایسنا/خوزستان رئیس سازمان اورژانس کشور گفت: پیش‌بینی می‌شود تعداد ماموریت‌های سالیانه اورژانس کشور تا پایان امسال به ۵ میلیون ماموریت برسد.
دکتر جعفر میعادفر در سی و پنجمین همایش روسای مراکز اورژانس کشور که امروز (۸ دی‌ماه) در آبادان آغاز شد، اظهار کرد: خدا را شاکریم که بعد از دو سال و تلاش و مبارزه با کرونا در سرزمینی که یاد و خاطره شهدا را به ذهن تداعی می‌کند، این همایش اجرایی شد.
به گزارش ایسنا به نقل از وبدا آبادان، وی اضافه کرد: این جلسه با هدف توجه به رویکرد راهیان نور شکل گرفته است و به همین خاطر نشست در سرزمین راهیان نور برگزار شد.
میعادفر خاطرنشان کرد: بعد از دو سال این شرایط فراهم شد تا در فضایی که شهدایی است و استشمام بوی شهدا در آن ملموس است، همایش برگزار شود.
وی با اشاره به اینکه امیدواریم بتوانیم در سرزمین شهدا پاسدار خون ایشان باشیم، تصریح کرد: در ایام مواجهه با کرونا، ۱۹ عزیز اورژانس حین ماموریت به این ویروس مبتلا شده و به شهادت رسیدند.
رئیس سازمان اورژانس کشور اضافه کرد: فعالان اورژانس پیش قراولان عرصه سلامت هستند و کار در این عرصه بسیار سخت و طاقت‌فرسا است و این افتخار را داریم که لباس فوریت‌ها را به تن داریم و در خط مقدم جبهه سلامت خدمت می‌کنیم‌ و در این مسیر باید روز به روز خدمات را موثرتر و باکیفیت‌تر کنیم.
وی ادامه داد: در این همایش فرصتی فراهم شده است تا در کنار هم باشیم و از تجارب یکدیگر استفاده کنیم و بحث‌های این حوزه را به نقد بگذاریم تا برای کارهای پیش‌رو دستاوردهایی را داشته باشیم.
میعادفر با بیان اینکه روز به روز عرصه خدمت اورژانس سخت‌تر و وسیع‌تر می‌شود، افزود: در سنوات گذشته تعداد ماموریت‌های فوریت‌های پزشکی در کشور حدود یک میلیون در سال بود و این عدد هم‌اکنون به ۴ و نیم میلیون رسیده است و بنظر می‌رسد که تا پایان امسال به ۵ میلیون ماموریت هم برسد.
وی بیان کرد: عرصه فعالیت‌های اورژانس نیز تغییر کرده است و امروز شاهد فعالیت اورژانس دریایی، هوایی و موتوری در کشور هستیم و اینها باعث شده که مدیریت زمان داشته باشیم و خدمات باکیفیت‌تری ارائه بدهیم.
میعادفر عنوان کرد: در سال ۱۴۰۱ یکی از مهمترین برنامه‌های اورژانس کشور ارتقای دانش و مهارت عمومی پرسنل است، کیفیت خدمات برای ما بسیار مهم است و این مهم تنها با تمرین به دست می‌آید.
وی اضافه کرد: بیش از یک هزار و ۲۰۰ پایگاه شهری و یک هزار ۷۰۰ پایگاه جاده‌ای در کشور داریم و با توجه به اینکه تعداد ماموریت‌ها در پایگاه جاده‌ای کمتر است، مهارت‌ها کاهش پیدا می‌کند و برای اینکه در این حوزه دچار مشکل نشویم لازم است بحث آموزش را جدی بگیریم.
رئیس سازمان اورژانس کشور گفت: متاسفانه در دو سه سال گذشته موفق به اضافه کردن آمبولانس به ناوگان اورژانس کشور نشدیم و امیدوار هستیم که در بودجه پیش رو و با همکاری مجلس شورای اسلامی بتوانیم این ناوگان را ارتقا بدهیم و افزایش آمبولانس را داشته باشیم.
وی در همین خصوص بیان کرد: در همین زمان موضوع بازسازی آمبولانس‌ها را دنبال کردیم تا چالش‌های مربوط به این مهم را کمتر کنیم و اختلالی نداشته باشیم.
میعادفر گفت: مهمترین برنامه یکی دو هفته آتی ما بحث شورای عالی سلامت با محوریت موضوع اورژانس پیش بیمارستانی است.
انتهای پیام