خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 25 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

صدقی: انتقاد از تارتار عادلانه نیست/ روزهای خوب ذوب‌آهن هم از راه می‌رسد- اخبار فوتبال ایران - اخبار ورزشی تسنیم

تسنیم | ورزشی | سه شنبه، 07 دی 1400 - 14:58
مدافع تیم فوتبال ذوب‌آهن اصفهان انتقاد از سرمربی این تیم در فصل جاری را دور از انصاف و ناعادلانه دانست.
تيم،بازي،جدول،فصل،تارتار،امتيازي،اشتباهات

امیرحسین صدقی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، درباره آخرین وضعیت ذوب‌آهن و نتایج ضعیفی که این تیم در فصل جاری گرفته است، گفت: تیم ما نسبت به فصل گذشته 90 درصد تغییر کرده است و از همان شروع فصل هم گفتیم که برای هماهنگ شدن نیاز به زمان داریم.
از طرفی ذوب‌آهن امسال بابت اشتباه داوری خیلی ضربه خورد و اگر این اشتباهات نبود ‌می‌توانستیم در جدول 20 امتیازی باشیم.
ما از لحاظ فنی تیم خوبی هستیم و در خیلی از بازی‌ها که نتیجه نگرفتیم، تیم برتر زمین بودیم، ولی بدشانسی و اشتباهات داوری مانع از این شد تا امتیازهای لازم را بگیریم.
در بازی با پرسپولیس هم دیدید که نمایش خوبی در ورزشگاه آزادی داشتیم و اشتباه فردی باعث شد تا نتیجه را واگذار کنیم.
وی در واکنش به انتقادهایی که از مهدی تارتار می‌شود، اظهار داشت: کارنامه این مربی در سال‌های گذشته نشان می‌دهد که مربی توانمندی است و انتقاد از او نمی‌تواند عادلانه باشد.
تارتار واقعاً برای تیم زحمت می‌کشد و روی کارش وقت می‌گذارد.
من مطمئنم که وضعیت تیم ما در بازی‌های آینده بهتر خواهد شد.
ما در جدول دوازدهم هستیم، ولی با تیم هشتم فقط سه امتیاز فاصله داریم.
ما اطمینان داریم که روزهای خوب ذوب‌آهن هم از راه خواهد رسید.
مدافع تیم فوتبال ذوب‌آهن اصفهان درباره بازی بعدی تیمش برابر تراکتور خاطرنشان کرد: این بازی برای ما یک بازی شش امتیازی محسوب می‌شود.
آنها هم شرایط خوبی ندارند و قطعاً مسابقه فردا برای هر دو تیم سخت است.
با این حال ما با توجه به امتیازهایی که در این چند هفته از دست دادیم باید بازی را ببریم تا وضعیت‌مان در جدول بهتر شود.
انتهای پیام/