در نهم دیماه مردم بابصیرت ایران فتنه دشمنان را خنثی کردند
استاندار خوزستان با اشاره به سالگرد نهم دی و سالروز شهادت سردار سلیمانی گفت: در نهم دیماه مردم بابصیرت ایران توانستند فتنه دشمنان را خنثی کنند و حاج قاسم سلیمانی هم توانست فتنه آمریکا در منطقه را از طریق شکست داعش خنثی کند، به همین دلیل این دو سالگرد با هم قرین شدند و پیوند خوردند.

ایسنا/خوزستان استاندار خوزستان با اشاره به سالگرد نهم دی و سالروز شهادت سردار سلیمانی گفت: در نهم دیماه مردم بابصیرت ایران توانستند فتنه دشمنان را خنثی کنند و حاج قاسم سلیمانی هم توانست فتنه آمریکا در منطقه را از طریق شکست داعش خنثی کند، به همین دلیل این دو سالگرد با هم قرین شدند و پیوند خوردند.
صادق خلیلیان امروز (۷ دیماه) با اشاره به پیوند گرامیداشت نهم دی و سالگرد شهادت سردار سلیمانی، اظهار کرد: مسیر انقلاب اسلامی بهگونهای است که دشمن سعی کرده مسیر پیشرفت کشور را با انواع ترفندها از طریق آشوبهای داخلی، فتنه، طراحی جریان نفوذ و پشتیبانی از نیروهای نیابتی مثل داعش که در منطقه علیه نهضت مقاومت و انقلاب اسلامی فعال هستند، سد کند.
به گزارش ایسنا، وی افزود: در نهم دیماه مردم بابصیرت ایران توانستند فتنه دشمنان را خنثی کنند و حاج قاسم سلیمانی هم توانست فتنه آمریکا در منطقه را از طریق شکست داعش خنثی کند، به همین دلیل این دو سالگرد با هم قرین شدند و پیوند خوردند.
استاندار خوزستان گفت: امیدوارم در مسیری که در نهم دیماه از طرف مردم ایران گشوده شد و طراحیهای دشمن را خنثی کرد و همچنین با شهادت شهید سلیمانی راهی به نام مکتب شهید سلیمانی پیش روی ما گشوده شد، قدم برداریم و اهداف جمهوری اسلامی ایران را محقق کنیم.
انتهای پیام