سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بررسی راهکارهای علمی برای افزایش بهره‌وری از تجهیزات سرمایه‌ای

ایسنا | دانش و فناوری، اقتصادی، استان‌ها | سه شنبه، 07 دی 1400 - 13:53
با برگزاری کنفرانس علمی، راهکارهای علمی برای افزایش بهره‌وری تجهیزات سرمایه‌ای مورد بحث و بررسی قرار می گیرد.
نگهداري،تعميرات،حوزه،كشور،فيزيكي،كنفرانس،نقل،صنايع،توجه،تجهي ...

با برگزاری کنفرانس علمی، راهکارهای علمی برای افزایش بهره‌وری تجهیزات سرمایه‌ای مورد بحث و بررسی قرار می گیرد.
به گزارش ایسنا، از سوی انجمن نگهداری و تعمیرات ایران، چهاردهمین دوره کنفرانس ملی نگهداری و تعمیرات در روزهای ۲۱ و ۲۲ دی ماه جاری به صورت مجازی برگزار می شود.
در این کنفرانس در حوزه هایی چون صنایع بالادست، صنایع پایین دست، پتروشیمی، اکتشاف، حفاری، استخراج، پخش و در حوزه حمل و نقل در زمینه حمل و نقل دریایی، هوایی، ریلی و زمینی و در حوزه زیرساخت مباحث مسکن، ساختمان و شهرسازی منابع طبیعی و در حوزه صنایع معدنی و فولاد نیز مباحث مرتبط با صنایع معدنی و فولاد و در حوزه نیرو، برق و انرژی آب و آبفا با حضور متخصصان بحث و تبادل نظر خواهد شد.
به گزارش ایسنا به نقل از انجمن نگهداری و تعمیرات ایران، دکتر محمد ریاحی دبیر علمی این کنفرانس با اشاره به اهمیت نگهداری و تعمیرات در شرایط تحریم گفت: این موضوع دارای ابعاد گسترده است و شامل همه زیرساخت‌های کشور مانند حوزه حمل و نقل و نگهداری از اتوبوس، هواپیما، پل‌ها، سازه‌ها و غیره است.
وی با اشاره به اینکه تاکنون در کشور ما به مبحث نگهداری و تعمیرات تجهیزات به عنوان سرمایه‌ توجه نشده است، گفت: مدیریت حفاظت فیزیکی در کشور بسیار ضعیف بوده و این حفاظت فیزیکی از تجهیزات دارای ابعاد گسترده‌ای اعم از نفت و گاز و پتروشیمی، دفاعی، حمل و نقل، زیرساخت، صنایع معدنی، فولاد، نیروگاه، سازه‌ها و سایر سرمایه های فیزیکی است و اصلی ترین اقدام در این مورد آموزش عمومی چه ازطریق رسانه ها و چه از طریق دانشگاهها است.
ریاحی با تاکید بر اینکه اگر حفاظت و نگهداری از تجهیزات سرمایه ای مد نظر قرار نگیرد و مورد توجه ویژه نباشد، هزینه‌های بالایی برای کشور ایجاد می‌شود، گفت: بر همین اساس است که بسیاری از کشورهای پیشرفته صنعتی در حوزه نگهداری و تعمیرات در زمینه کارهای دانشگاهی اقدامات بسیار جدی انجام داده‌اند و در کشور ما نیز به عنوان یک رشته مطرح دانشگاهی بهتر است مورد توجه واقع شود.
دبیر علمی چهاردهمین کنفرانس ملی نگهداری و تعمیرات خاطرنشان کرد: متاسفانه شاید تاکنون ۵ تا ۱۰ درصد به موضوع نگهداری دارایی های فیزیکی در کشور توجه شده و این در حالی است که به طور متوسط ۱۰ تا ۲۰ سال باید یک دارایی فیزیکی قابل استفاده باشد و این نکته نیز نباید مورد غفلت قرار گیرد؛ اکنون که در شرایط تحریم و مشکلات اقتصادی قرار داریم، اهمیت توجه به مبحث نگهداری و تعمیرات بسیار مهم است و باید رویکرد جدی نسبت به این مسأله داشت.
انتهای پیام