خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نخستین بیمار مبتلا به "اُمیکرون" در استان البرز شناسایی شد- اخبار البرز - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 07 دی 1400 - 09:31
گروه استان‌ها ــ سخنگوی ستاد کرونای استان البرز از شناسایی یک فرد مبتلا به کرونا سویه امیکرون در این استان خبر داد.
كرونا،البرز،استان،19،سويه

مهرداد بابایی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرج در مورد آخرین وضعیت شیوع سویه کرونا امیکرون در استان البرز اظهار داشت: یک مورد از ابتلای به سویه امیکرون در استان البرز شناسایی شد.
وی افزود: فردی حین بستری بر اثر شکستگی پا در بیمارستان مشکوک به علائم کووید19 بود که تست کرونا اومیکرون از وی گرفته شد.
سخنگوی ستاد کرونای استان البرز با بیان اینکه به دلیل استفاده از واکسن علائم کرونا در این فرد ضعیف بود، تصریح کرد: همزمان با درمان شکستگی پا ، درمان کووید19 این بیمار نیز انجام و از بیمارستان ترخیص شد.
بابایی با بیان اینکه خوشبختانه نتایج آزمایش اومیکرون و بیماری کووید19 از اعضای خانواده این بیمار منفی بود، بیان کرد: آزمایش این ویروس بر روی تمام بیماران مشکوک به کرونا در استان البرز انجام می‌شود.
وی با اشاره به ضرورت استفاده از ماسک و تزریق واکسن کرونا، خاطرنشان کرد: اومیکرون در برخی مناطق کشور شناسایی شده است و انتظار می رفت در البرز هم مواردی از آن ثبت شود.
انتهای پیام/س