خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 09 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کسب قهرمانی آسیا بسیار ارزشمند است/رقابت‌های حساسی پیش روداریم

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 09 اردیبهشت 1398 - 14:14
کرج - قهرمان البرزی تیم کشتی آزاد ایران گفت: کسب مقام قهرمانی تیم کشتی ایران از ارزش بالایی برخوردار است.
قهرماني،آسيا،مسابقات،كشتي،گيران

علیرضا کریمی پس از بازگشت از مسابقات قهرمانی آسیا در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: مدت طولانی بود از مسابقات بین‌المللی دور بودم و با تلاش کادر فنی با آمادگی نسبتاً خوبی راهی رقابت‌های قهرمانی آسیا شدم و خیلی خوشحالم که موفق به کسب مدال طلای این رقابت‌ها شدم.
وی ادامه داد: یکی از تیم‌های خوب راهی رقابت‌های قهرمانی آسیا شد و کسب این قهرمانی از ارزش بالایی برخوردار است.
قهرمان البرزی تیم کشتی آزاد ایران به سطح مسابقات اشاره کرد و گفت: این مسابقات با رقابت‌های جهانی متفاوت است و حریفان فقط از قاره آسیا هستند ولی در وزن من قهرمان‌های خوبی حضور داشتند ولی شکست آن‌ها برای من کار سختی نبود، امیدوارم در رقابت‌های جهانی بتوانم به موفقیت برسم.
کسی به دغدغه‌های کشتی گیران توجه نمی‌کند
کریمی به بعضی مشکلات اشاره کرد و گفت: متأسفانه کسی به دغدغه‌های کشتی گیران توجه نمی‌کند و این روند ما را بسیار آزار می‌دهد، تقاضای من است که مسئولان به وعده‌های خود عمل کنند.
وی گفت: رقابت‌های حساسی در پیش خواهیم داشت، امیدوارم در سال ۹۸ روزهای خوب برای کشتی ایران رقم بخورد.