خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 26 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اثر هنرمند ایرانی به «ساتبیز» می‌رود

ایسنا | فرهنگی و هنری | دوشنبه، 09 اردیبهشت 1398 - 14:09
اثر بهمن محصص، از هنرمندان پیشرو در هنرهای تجسمی ایران در حراجی ساتبیز به فروش می‌رسد.
آثار،هنرمندان،محصص،گالري،حراجي،مزايده

اثر بهمن محصص، از هنرمندان پیشرو در هنرهای تجسمی ایران در حراجی ساتبیز به فروش می‌رسد.
به گزارش ایسنا، حراجی «ساتبیز» در هفته هنر خاورمیانه، میزبان آثار هنرمندان حوزه خلیج فارس خواهد بود.
گالری حراجی «ساتبیز» در سی‌ام آوریل، آثار هنرمندان معروف قرن بیستم کشورهای حوزه خلیج فارس را به فروش می‌گذارد.
بیش از ۸۵ اثر از هنرمندان کشورهای حوزه خلیج فارس از جمله اثر «بهمن محصص» هنرمند درگذشته ایرانی و «حسن شریف» هنرمند امارتی نیز در گالری «ساتبیز» به مزایده گذاشته می‌شود.
آثار پیشین «محصص» بارها در گالری حراج ساتبیز به مزایده گذاشته شده و فروخته شده است.
اثر بهمن محصص (کلاهخود باستانی)
یکی از آثار «حسن شریف» در نمایشگاه آثار هنرمندان خاورمیانه ماه اکتبر به قیمت ۴۰ هزار پوند فروخته شد و قیمت اثر دیگر این هنرمند که روز سی‌ام آوریل به مزایده گذاشته خواهد شد بین ۲۰ تا ۳۰ هزار پوند برآورد شده است.
«‌اشکان باغستانی»، کارشناس هنر ایران و عرب در ساتبیز می‌گوید: در دوره‌ای زندگی می‌کنیم که آثار خلق‌شده توسط هنرمندان ایرانی و عرب مورد استقبال مخاطبان قرار می‌گیرد.
از دیگر آثار حاضر در گالری حراج «ساتبیز» می‌توان به آثار «عبدالرحمان سلیمان»، «مونا حاطوم» و «فواد کامل» اشاره کرد.
انتهای پیام