سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رفع تصرف بیش از ۷۰ هزار متر مربع از اراضی ملی در رودهن

فارس | استان‌ها | دوشنبه، 06 دی 1400 - 22:54
رئیس حوزه قضایی رودهن گفت: بالغ بر ۷۰ هزار متر مربع با ارزش حدود ۳ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال از اراضی ملی در منطقه تحرک رودهن آزاد سازی شد.
اراضي،ملي،رودهن،خداياري،خواران،المال

زیداله خدایاری رئیس حوزه قضایی رودهن دقایقی پیش در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری فارس در رودهن، اظهار کرد: بیش از ۷۰ هزار متر مربع از اراضی ملی با ارزش حدود ۳ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال در منطقه تجرک رودهن که توسط زمین خواران تصرف شده و دیوار کشی صورت گرفته بود، آزاد شد.
وی گفت: پس از اطلاع از موضوع تصرفات افرادی سودجو و فرصت طلب در اراضی ملی ومتعلق به بیت المال ، دستور تخریب مستحدثات در این اراضی در اجرای تبصره یک ماده ۵۵ قاون حفاظت و بهره برداری از جنگل‌ها و مراتع کشور صادر و اراضی تصرف شده آزاد سازی وتحویل اداره راه و شهرسازی دماوند گردید.
خدایاری بیان کرد: مسؤولان متولی اراضی ملی باید در حفظ و حراست از منابع ملی و بیت المال باید دقت و هشیاری بیشتری به خرج دهند به زمین خواران نیز هشدار داد در صورت تکرار عمل، از تیزی شمشیر عدالت و قانون در امان نخواهند بود.
انتهای پیام/۶۷۰۲۹