اثربخشی برنامههای فرهنگی در گرو توجه به واقعیتهای جامعه است
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار آذربایجانشرقی، مشکلات فرهنگی و آسیبهای اجتماعی را نتیجهی عدم تناسب برنامههای فرهنگی با واقعیتهای جامعه عنوان کرد و گفت: برای اثربخشی در این حوزه باید از کارهای سطحی و صوری اجتناب کرده و به عمق مسائل بپردازیم.

ایسنا/آذربایجان شرقی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار آذربایجانشرقی، مشکلات فرهنگی و آسیبهای اجتماعی را نتیجهی عدم تناسب برنامههای فرهنگی با واقعیتهای جامعه عنوان کرد و گفت: برای اثربخشی در این حوزه باید از کارهای سطحی و صوری اجتناب کرده و به عمق مسائل بپردازیم.
تراب محمدی روز دوشنبه، 6 دیماه، در جلسهی کارگروه تخصصی اجتماعی، فرهنگی و سلامت زنان و خانوادهی آذربایجان شرقی با بیان اینکه اصلاح جامعه بدون اصلاح فرهنگ ممکن نیست، اظهار کرد: رهبر معظم انقلاب، از سال ۱۳۷۲ تاکنون در رابطه با فرهنگ جامعه، تذکر و هشدار دادهاند، اما این هشدارها جدی گرفته نشده است.
وی ادامه داد: مشکلات و آسیبهایی که امروز در جامعه شاهد هستیم، نتیجهی بیتوجهی به این هشدارها و همچنین تصمیماتی است که بدون در نظر گرفتن واقعیتهای جامعه اتخاذ میشود.
وی با بیان اینکه اعتبارات و اقدامات حوزهی فرهنگی، اثربخشی مورد انتظار را نداشته است، افزود: نیازمند بازنگری در سیاستها و برنامههای این حوزه هستیم و باید یک حرکت جهادی و انقلابی اتفاق بیفتد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار آذربایجان شرقی همچنین با تأکید بر تبیین هرچه بیشتر دیدگاههای رهبر معظم انقلاب در حوزهی مسائل فرهنگی، افزود: برای اینکه نظرات ایشان را مورد توجه قرار داده و در مسیر اصلاح فرهنگی حرکت کنیم، باید از کارهای سطحی و صوری اجتناب کرده و به عمق مسائل ورود پیدا کنیم.
وی با تأکید بر اینکه جلسات کارگروه اجتماعی و فرهنگی باید دستور کار مشخص و کاربردی داشته باشد، گفت: صرف ارائهی گزارش در این جلسات کافی نیست و باید بتوانیم برای معضلات فرهنگی، راهکارهای عملیاتی و اثربخش پیشبینی کنیم.
محمدی تأکید کرد: همهی ما اعضای یک مجموعه هستیم و باید از بخشینگری و کار جزیرهای اجتناب کرده و با همکاری و همافزایی، به دنبال راهحلهای منطقی و مداخلات موثر در حوزه فرهنگی و اجتماعی باشیم.
کنترل و کاهش آسیبهای اجتماعی یکی از مهمترین اهداف شورای اجتماعی کشور است
مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری آذربایجانشرقی نیز در این جلسه گزارشی از اهداف، برنامهها و عملکرد این کارگروه ارائه کرد و گفت: کنترل و کاهش آسیبهای اجتماعی یکی از مهمترین اهداف شورای اجتماعی کشور است که در این خصوص با ۱۵ دستگاه استانی تفاهمنامه همکاری امضا شده است.
به گزارش ایسنا، بدر شکوهی با بیان اینکه این موضوع مورد تأکید رهبر انقلاب است و تقسیم کار ملی در خصوص آن انجام شده است، افزود: اعتبار تخصیصی به دستگاههای طرف تفاهمنامه با وزارت کشور در سال جاری، ۴۷ میلیارد ریال است.
انتهای پیام