خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

استان هرمزگان در آماده باش کامل/ 2 سامانه قدرتمند بارشی استان را فرا می‌گیرد- اخبار هرمزگان - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 06 دی 1400 - 19:13
گروه استان‌ها- مطابق اعلام سازمان هواشناسی و مدیریت بحران در روزهای آینده 2 سامانه بارشی قدرتمند هرمزگان را فرا خواهند گرفت و بارش‌های سیل‌آسا در انتظار استان خواهد بود از این رو هرمزگان در حالت آماده باش قرار گرفته و مرخصی تمامی مدیران لغو شد.
هرمزگان،استان،استانداري،توجه،امنيتي،بحران،معاون،سياسي،رئوفي، ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، از روزهای اخیر سازمان هواشناسی و مدیریت بحران در اطلاعیه‌های جداگانه از وضعیت زرد و نارنجی خبر داده و اعلام کرده‌اند هرمزگان و استان‌های جنوبی در روزهای آینده شاهد بارش‌های سیل‌آسا خواهند بود.
در همین راستا اعلام شده که 2 سامانه بارشی پر قدرت روزهای آینده به جنوب ایران و استان‌های هرمزگان، فارس، بوشهر و مناطقی از سیستان و بلوچستان می‌رسد که احتمال وقوع بارش‌های بالای 200 میلیمتر دور از انتظار نخواهد بود.
در همین زمینه امروز ستاد مدیریت بحران هرمزگان تشکیل و در آن تصمیمات مهمی در جهت حفظ سلامت مردم و اطلاع‌رسانی درست و به موقع این بارش‌ها تشکیل شد.
علی رئوفی معاون سیاسی و امنیتی استانداری هرمزگان در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان با تسلیت ایام شهادت حضرت فاطمه سلام الله علیها و دومین سالگرد شهادت سردار دل‌ها سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی با اشاره به ورود دو سامانه قدرتمند بارشی به استان، عنوان کرد: دو سامانه قدرتمند بارشی از بامداد چهارشنبه هرمزگان را تحت تاثیر قرار می‌دهد.
وی در همین زمینه افزود: بارندگی‌ها در مناطق مختلف هرمزگان از روز جمعه شدت می‌گیرد و بارندگی‌ها تا دوشنبه هفته آینده تداوم خواهد داشت.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان خاطرنشان کرد: با توجه به شدت بارش‌ها و پیش بینی‌های سازمان هواشناسی احتمال وقوع بارندگی تا بیش از 100 میلیمتر در هرمزگان وجود دارد.
رئوفی با اشاره به صدور هشدار نارنجی سازمان هواشناسی، تصریح کرد: تمامی دستگاه‌های امدادی و خدمات‌رسان در آمادگی کامل با بسیج امکانات برای ارائه خدمات در صورت وقوع حوادث غیر مترقبه بسر ببرند.
وی گفت: تمام مرخصی‌ها و ماموریت‌های مدیران دستگاه‌های اجرایی استان هرمزگان ذی‌ربط تا اطلاع ثانوی لغو شده است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان، افزود: تمام فرمانداران شهرستان‌های تابعه استان با برگزاری فوق‌العاده جلسات بحران تدابیر لازم را برای مقابله با هر گونه حوادث احتمالی اتخاذ کنند و در این زمینه بخشداران سراسر استان ستاد مقابله با بحران بخش‌ها را فعال کنند و تمام شهرداران و دهیاران با بسیج امکانات در آمادگی کامل بسر ببرند.
رئوفی اظهار داشت: با توجه به اسکان مردم مناطق زلزله‌زده فین در چادر تدابیر لازم برای اسکان زلزله‌زدگان در مناطق امن در دستور کار قرار گیرد.
وی افزود: لایروبی خورها و رودخانه‌ها در سراسر استان به صورت مستمر برای هدایت سیلاب‌ها توسط دستگاه‌های اجرایی ذی‌ربط دنبال شود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان تصریح کرد: با توجه به احتمال طغیان شدید رودخانه‌های فصلی مردم از حضور و اتراق در کنار رودخانه های فصلی استان به صورت جدی خودداری کنند.
رئوفی اظهار داشت: با توجه به بارندگی‌های شدید برنامه‌ریزی برای مدیریت سرریز احتمالی سدهای استان اتخاذ شود.
وی خاطرنشان کرد: تمام مردم شریف استان هشدارهای سازمان هواشناسی و اداره کل مدیریت بحران استانداری را جدی بگیرند تا شاهد وقوع حوادث ناگوار همچون غرق شدن مردم در سیلاب رودخانه‌ها نباشیم.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان، افزود: با توجه به وضعیت جوی هرمزگان از هشتم تا پانزدهم دی مردم مناطق مختلف کشور از سفر به هرمزگان جدا خودداری کنند.
رئوفی گفت: اماکن سرپوشیده برای اسکان اضطراری مردم توسط دستگاه‌های اجرایی ذی‌ربط پیش‌بینی شود و با توجه به احتمال قطعی آب، برق، راه‌ها و خطوط مخابراتی تدابیر لازم برای برقراری مجدد خدمات پیش‌بینی شود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان، تصریح کرد: اطلاع‌رسانی گسترده و آگاهی بخشی مستمر و لحظه به لحظه به مردم سراسر استان در دستور کار صدا و سیما، خبرگزاری‌ها، کانال‌های خبری و روابط عمومی دستگاه‌های قرار گیرد تا حوادث غیرمترقبه ناشی از بارندگی‌ها به حداقل ممکن برسد.
وی تصریح کرد: با توجه به پیش‌بینی‌های سازمان هواشناسی هرمزگان تا پایان سال تحت تاثیر موج‌های بارشی قرار خواهد داشت و انتظار بارشی‌های فرانرمال در ماه‌های دی، بهمن و اسفند وجود دارد.
انتهای پیام/864/ح