خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 21 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

انقلاب ایران زمینه ساز ظهور اسلام در جهان بوده است

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 09 اردیبهشت 1398 - 13:53
سنندج - نماینده ولی فقیه در کردستان گفت: انقلاب ایران به برکت خون شهدایی که در راه دفاع از این مرز و بوم جان داده اند زمینه ساز ظهور اسلام در سراسر دنیا بوده است.
كردستان،قدرت،استان،منطقه،جهان،ايران،بركت،شهداي،كشوري

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله سیدمحمد حسینی شاهرودی پیش از ظهر امروز در اجلاسیه شهدای جامعه کارگری استان کردستان که در سنندج برگزار شد، اظهار داشت: به برکت خون همین شهدای هشت سال جنگ تحمیلی است که امروز ایران به قدرت اول نظامی در منطقه تبدیل شده و کسی دیگر جرأت ندارد به یک وجب از خاک این کشور تعرضی داشته باشد.
وی افزود: در حوزه علمی نیز اکنون در رتبه اول منطقه و جز رتبه‌های برتر در جهان هستیم و از کشوری که برای کوچک‌ترین مسئله‌ای نیاز به خرید دانش داشت به کشوری تبدیل شده‌ایم که امروز می‌توانیم در زمینه تولیدات علمی و دانش روز دنیا حرف برای گفتن داشته باشیم.
نماینده ولی فقیه در استان کردستان ادامه داد: در حوزه اقتصادی نیز با توجه به اینکه در چند سال گذشته اقتصاد خود را از وابستگی به نفت دور کرده‌ایم، طی ۱۰ سال آینده به قدرت اول اقتصادی منطقه تبدیل می‌شویم و امروز دیگر به فکر آن هستیم که نفت را نه به صورت خام بلکه به صورت فرآوری شده و با محصولات مختلف به کشورهای دیگر صادر کنیم.
آیت الله حسینی شاهرودی یادآور شد: این کار به برکت خون شهدا و با تبدیل تحریم‌های مختلف به فرصت در چند سال گذشته رقم خورده و همین امر باعث شده ایران امروز خود به یک ابر قدرت در منطقه و جهان تبدیل شود.
وی بیان کرد: دیگر کشوری مانند آمریکا نمی‌تواند خود را تنها ابر قدرت جهان بداند و همین فعالیت‌هایی که ایران در منطقه و سطح جهان انجام داده توانسته ابهت پوشالی این قدرت استبدادی را بشکند.
نماینده ولی فقیه در استان کردستان گفت: امیدواریم روحیه شهادت طلبی و فداکاری و ایثاری که به برکت خون شهدا در دل و جان مردم انقلابی ایران جاری شده همچنان ادامه داشته باشد تا بتوانیم در آینده‌ای نزدیک دیگر قله‌های افتخار را در جهان به دست آوریم.
گفتنی است در پایان این اجلاسیه از تعدادی از خانواده‌های شهدای کارگر استان کردستان و تعدادی از کارگران نمونه استان کردستان تجلیل به عمل آمد.