خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پیشرفت پروژه‌های اقتصاد مقاومتی نسبت به برنامه زمان بندی عقب است

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 09 اردیبهشت 1398 - 13:25
کرمان-رئیس مدیریت و برنامه ریزی کرمان با اشاره به اینکه باید دغدغه انجام برنامه‌ها را در زمان پیش‌بینی شده داشته باشیم، گفت: پیشرفت پروژه های اقتصاد مقاومتی نسبت به برنامه ارائه شده عقب است.
كرمان،استان،مقاومتي،پروژه،ستاد،جلسه

به گزارش خبرنگار مهر، جعفر رودری پیش از ظهر دوشنبه در جلسه فرماندهی ستاد مقاومتی استان کرمان بیان داشت: اگر عمدتاً مصوبات در جلسات ستاد پیگیری نشود بعضاً کمتر از طرف سازمان‌های ذیربط بررسی می‌شوند.
وی افزود: باید دغدغه انجام دادن برنامه‌ها را در زمان پیش‌بینی شده داشته باشیم اما پیشرفت فیزیکی ما نسبت به برنامه ارائه شده عقب است لذا رویکرد ما در زمینه اقتصاد مقاومتی مردمی کردن پروژه‌هاست.
رودری ادامه داد: ما باید برای خودمان الزام ایجاد کنیم تا برنامه‌هایمان در وقت تعیین شده پیش برود همچنین گام دوم بحث تأمین مالی این پروژه‌ها است.
وی اظهار داشت: از ۲۷۲ پروژه اقتصاد مقاومتی استان کرمان؛ اهداف ۱۹۸ پروژه دولتی با متوسط رشد بالای ۹۰ درصد مشخص شده است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کرمان با بیان اینکه سال گذشته برنامه اصلاح کشت ابلاغ شده است، گفت: تاکنون گزارشی در این زمینه ارسال نشده است.
همچنین در این جلسه رئیس صنعت، معدن و تجارت شمال استان کرمان بیان داشت: از ۴۴ پروژه ۷۰ درصد پروژه‌ها عملیاتی شده است.
مهدی حسینی نژاد افزود: اگر اختیارات بیشتری به ما داده شود پروژه‌ها زودتر به اتمام می‌رسند.