خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 19 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دادگاه فدرال عراق امروز درباره نتایج انتخابات حکم می‌دهد/اتخاذ تدابیر شدید امنیتی در منطقه سبز

ایسنا | برگزیده، بین‌الملل | دوشنبه، 06 دی 1400 - 06:53
یک منبع امنیتی از اتخاذ تدابیر شدید امنیتی در داخل "منطقه سبز" بغداد به منظور ممانعت از هرگونه ناآرامی همزمان با اعلام حکم دادگاه فدرال عراق درباره نتایج انتخابات پارلمانی اخیر خبر داد.
عراق،ائتلاف،امنيتي،فدرال،سبز،نتايج،دادگاه،منطقه،كرسي

یک منبع امنیتی از اتخاذ تدابیر شدید امنیتی در داخل "منطقه سبز" بغداد به منظور ممانعت از هرگونه ناآرامی همزمان با اعلام حکم دادگاه فدرال عراق درباره نتایج انتخابات پارلمانی اخیر خبر داد.
به گزارش ایسنا، به نقل از شفق نیوز، قرار است دادگاه فدرال عراق صبح امروز دوشنبه درباره شکایت ارائه شده از سوی هادی العامری، رهبر ائتلاف الفتح عراق علیه نتایج انتخابات پارلمانی ماه اکتبر رای دهد.
به همین منظور از روز گذشته نیروهای "یگان ویژه" تدابیر امنیتی شدیدی را منطقه سبز در بغداد، پایتخت عراق اتخاذ کرده‌اند.
"یگان ویژه" مسئول امنیت منطقه سبز است که شامل مقر دولت و پارلمان عراق و نمایندگی‌های دیپلماتیک از جمله سفارت آمریکا است.
یک منبع امنیتی گفت که مقامات امنیتی ممکن است در صورت نیاز، سرویس مبارزه با تروریسم را در تامین امنیت منطقه سبز مشارکت دهند.
پیش از این چارچوب هماهنگی شیعیان عراق پیش‌بینی کرد که دادگاه فدرال با توجه به اسناد و شواهد موجود خواستار بازشماری دستی آرا شود.
طبق اعلام نتایج نهایی انتخابات پارلمانی عراق، فراکسیون «صدر»، وابسته به مقتدی صدر با ۷۳ کرسی در رتبه اول، ائتلاف «تقدم» (پیشرو) (که از بزرگترین ائتلاف اهل سنت محسوب می‌شود) با ۳۷ کرسی در رتبه دوم، ائتلاف «دولت القانون» به رهبری نوری مالکی با ۳۳ کرسی در رتبه سوم قرار گرفتند.
پس از اعلام این نتایج هادی العامری رهبر ائتلاف الفتح به آن اعتراض کرد و شکایتی را در این باره به دادگاه فدرال عراق ارائه کرد.
انتهای پیام