خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مسمومیت ۳۰ زنجانی دریک مجتمع مسکونی

مشرق | اجتماعی و حوادث | دوشنبه، 06 دی 1400 - 00:18
رئیس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری زنجان گفت: انتشار گاز دی اکسید کربن موجب مسمومیت ۳۰ نفر ازساکنین مجتمع احرار نیکان در بلوک‌های یک و دو شد.
سازمان،ايمني،حادثه،محل،اشاره

به گزارش مشرق، مجید امیرفضلی، رئیس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری زنجان اظهار کرد: در پی اعلام انتشار گاز دی‌اکسید کربن در آپارتمان‌های احرار نیکان واقع در پونک نیروهای سازمان آتش‌نشانی از ایستگاه ۳ در محل حاضر شدند.
رئیس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری زنجان با اشاره به اعزام ۷ نیروی سازمان به محل حادثه در حوالی ساعت ۲۱ یکشنبه شب گفت: نیروها پس از حضور در محل متوجه شدند که به علت سهل‌انگاری صورت گرفته و عدم استفاده از دودکش از صبح یکشنبه ساکنین مجتمع احرار نیکان بلوک یک و دو دچار سردرد و تهوع شده‌اند.
وی با اشاره به اینکه علت وقوع حادثه انتشار گاز دی‌اکسید کربن از راکت مجتمع بوده است، افزود: همین موضوع موجب مسمومیت ۲۰ تا ۳۰ نفر از ساکنین شده بود.
امیرفضلی با اشاره به اینکه خروج زانویی دودکش موجب وقوع این حادثه شده بود، گفت: از شهروندان می‌خواهیم در فصل سرد سال نکات ایمنی را در این موارد رعایت کنند تا شاهد حوادث تلخ نباشیم.