خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بروجرد دارای ۲۸۰ هکتار بافت تاریخی است

ایسنا | فرهنگی و هنری، استان‌ها | یکشنبه، 05 دی 1400 - 22:53
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی لرستان گفت: بروجرد دارای ۲۸۰ هکتار بافت تاریخی است.
بروجرد،تاريخي،گردشگري،ميراث،فرهنگي

ایسنا/لرستان مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی لرستان گفت: بروجرد دارای ۲۸۰ هکتار بافت تاریخی است.
سید امین قاسمی در جلسه قرارگاه تسهیل سرمایه‌گذاری و رفع موانع تولید شهرستان که امروز پنجم دی‌ماه در بیت امام‌جمعه بروجرد برگزار شد، اظهار کرد: اداره بروجرد اختیارات لازم را برای صدور مجوز دارد و اگر نیاز به استعلام استان باشد کمتر از ۲ ساعت از طریق سامانه انجام می‌شود.
وی تصریح کرد: قانون اجازه نمی‌دهد که برخی مجوزها صادر شود چراکه میراث فرهنگی به احداث تأسیسات گردشگری در اماکن مختلف حساس است.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی لرستان خاطرنشان کرد: بروجرد دارای ۲۸۰ هکتار بافت تاریخی بوده که هویت تاریخی و مذهبی است.
قاسمی اضافه کرد: طی مطالعات صورت گرفته محدوده و محله‌های بروجرد مشخص شده و تابع ضوابط خاص است و برخی آثار تاریخی را نمی‌توان نادیده گرفت و نمی‌توان مجوز ساخت برج و ساختمان چندطبقه داد.
انتهای پیام