خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پیروزی‌های پرگل من سیتی، آرسنال و تاتنهام در شب گلباران لیگ جزیره

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | یکشنبه، 05 دی 1400 - 21:06
هفته نوزدهم مسابقات فوتبال لیگ برتر انگلیس با برگزاری ۴ دیدار همزمان آغاز شد.
دقيقه،بازي،امتياز،رتبه،جدول،پيروزي،منچسترسيتي،وستهام،تاتنهام

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، در اولین روز از هفته نوزدهم مسابقات فوتبال لیگ برتر انگلیس، امروز (یکشنبه) از ساعت ۱۸ و ۳۰ دقیقه ۴ دیدار به طور همزمان برگزار شدند.
در این بازی ها که طی آن‌ها بیش از ۲۰ بار توپ از خط دروازه ها گذشت، نتایج زیر به دست آمد:
منچسترسیتی ۶- لسترسیتی ۳
در این دیدار پرگل، کوین دی بروینه در دقیقه ۵، ریاض محرز در دقیقه ۱۴، ایلکای گوندوغان در دقیقه ۲۱، رحیم استرلینگ در دقایق ۲۵ و ۸۷ و امریک لاپورت در دقیقه ۸۹ برای منچسترسیتی گلزنی کردند و یمز مادیسون در دقیقه ۵۵ و لوکمن در دقیقه ۵۹ و کلیچی ایهیناچو در دقیقه ۶۵ گل‌های لستر را به ثمر رساندند.
منچسترسیتی با این پیروزی با ۴۷ امتیاز از ۱۹ بازی صدر جدول را حفظ کرد و لسترسیتی با ۲۲ امتیاز از ۱۷ بازی به رتبه دهم سقوط کرد.
آرسنال ۵ – نوریچ صفر
بوکایو ساکا در دقایق ۶ و ۶۷، کیران تیرنی در دقیقه ۴۴، الکساندر لاکازت در دقیقه ۸۴ و امیل اسمیت رو در دقیقه ۱+۹۰ گل‌های تیم آرسنال را به ثمر رساندند.
آرسنال با این پیروزی با ۳۵ امتیاز از ۱۹ بازی رتبه چهارمی خود را حفظ کرد و نوریچ هم با ۱۰ امتیاز از ۱۸ بازی و به دلیل تفاضل گل کمتر نسبت به نیوکاسل همچنان در رتبه آخر جدول جای گرفته است.
تاتنهام ۳ – کریستال پالاس صفر
هری کین در دقیقه ۳۲، لوکاس مورا در دقیقه ۳۴ و سون هیونگ مین در دقیقه ۷۴ سه گل تاتنهام را زدند.
تاتنهام با این پیروزی با ۲۹ امتیاز از ۱۶ بازی به رتبه پنجم صعود کرد و کریستال پالاس هم با ۲۰ امتیاز از ۱۸ بازی در رتبه دوازدهم جدول جای گرفته است.
وستهام ۲- ساوتهمپتون ۳
گل ها: محمد الیونسی در دقیقه ۸، جیمز وارد پراوز در دقیقه ۶۱ و یان بدنارک در دقیقه ۷۰ برای ساوتهمپتون/ میکائیل آنتونیو در دقیقه ۴۹ و سعید بن رحما در دقیقه ۶۴ برای وستهام
ساوتهمپتون با این پیروزی با ۲۰ امتیاز از ۱۸ بازی به رتبه چهاردهم صعود کرد و وستهام هم با ۲۸ امتیاز از ۱۸ بازی به رتبه ششم جدول سقوط کرد.