خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برگزاری جشنواره «داستان خرمشهر»/ مهلت ارسال آثار تا 30 بهمن

فارس | برگزیده، فرهنگی و هنری | یکشنبه، 05 دی 1400 - 13:53
جشنواره «داستان خرمشهر» به مناسبت چهلمین سالروز آزادسازی این شهر در دوران دفاع مقدس برگزار می‌شود.
جشنواره،خرمشهر،داستان،آثار،مقدس،ارسال،ادبيات

به گزارش خبرنگار حوزه کتاب و ادبیات خبرگزاری فارس، جشنواره «داستان خرمشهر» به مناسبت چهلمین سالروز آزادسازی این شهر در دوران دفاع مقدس با رویکرد داستان کوتاه ویژه مقاومت و پایداری در خرمشهر برگزار می‌شود.
حجم آثار ارسالی به این جشنواره حداکثر باید ۵۰۰۰ کلمه باشد و تألیف و ارسال آثار برای همه گروه‌های سنی، آزاد است.
علاقه‌مندان تا ۳۰ بهمن‌ماه فرصت دارند آثار خود را از طریق پست الکترونیک khoramshahrdastan@gmail.com به دبیرخانه به نشانی خیابان استاد شهید مطهری، خیابان میرعماد، نبش کوچه یکم، پلاک ۴، سازمان ادبیات و تاریخ دفاع مقدس، کدپستی: ۱۵۸۷۹۱۳۱۱۹ ارسال کنند.
اختتامیه این جشنواره و تقدیم جوایز در خردادماه ۱۴۰۱ برگزار خواهد شد و به نویسندگان سه اثر برتر مبالغ ۱۰۰ میلیون، ۷۰ میلیون و ۵۰ میلیون ریال به همراه دیپلم افتخار و تندیس جشنواره اهدا خواهد شد.
نفر چهارم تا دهم نیز هدیه ۱۰ میلیون ریالی به همراه لوح تقدیر دریافت خواهد کرد.
دبیر علمی جشنواره داستان خرمشهر قاسم‌علی فراست است.
انتهای پیام/