خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

قیمت نهاده های دامی بعد از برداشته شدن ارز 4200 تومانی چقدر می شود؟ + جداول- اخبار کشاورزی - اخبار اقتصادی تسنیم

تسنیم | اقتصادی | یکشنبه، 05 دی 1400 - 13:52
قیمت نهاده های دامی جو، ذرت، کنجاله سویا بعد از برداشته شدن ارز 4200 تومانی محاسبه و اعلام شد.
قيمت،دامي،نهاده،ارز

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم انجمن صنایع خوراک دام، طیور و آبزیان، قیمت نهاده های دامی جو، ذرت، کنجاله سویا بعد از برداشته شدن ارز 4200 تومانی و محاسبه آن با ارز نیمایی را اعلام کرد.
بر این اساس قیمت تمام شده هرکیلوگرم ذرت در مبادی ورودی 9681 تومان و قیمت فروش با احتساب 15 درصد سود 11134 تومان، کنجاله سویا در مبادی ورودی کشور 13872 و قیمت فروش با احتساب 15 درصد سود15953 و هر کیلو جو در مبادی ورودی کشور 9562 و قیمت فروش با احتساب 15 درصد سود 10996 تومان است.
درباره قیمت نهاده های دامی وارداتی با ارز نیمایی همچنین اشاره شده است که این نرخ ها می توانند بر اساس تغییر نرخ ارز نیمایی یا تغییر قیمت جهانی نهاده های دامی، متفاوت باشد.
برای مشاهده جزئیات هزینه تمام شده نهاده های دامی جداول ذیل را مشاهده کنید.
انتهای پیام/