خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 23 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

راعی تصویربرداری «جشن سربرون» را تمام کرد

ایسنا | فرهنگی و هنری | یکشنبه، 05 دی 1400 - 12:30
تصویربرداری سریال «جشن سربرون» به کارگردانی مجتبی راعی و تهیه‌کنندگی حسن نجاریان به اتمام رسید.
بهادر،جشن،كدخداي،سريال،سرخو،طايفه،پسند،مدتي

تصویربرداری سریال «جشن سربرون» به کارگردانی مجتبی راعی و تهیه‌کنندگی حسن نجاریان به اتمام رسید.
به گزارش ایسنا، آخرین لوکیشن اصلی سریال «جشن سربرون»، شهرک غزالی و بیابان‌های خاوران بود که سکانس‌های جنگی به مدت پنج روز در این بیابان‌ها ضبط شد.
داستان «جشن سربرون» این چنین است: بهادر کدخدای ایل پوسان با کدخدای طایفه همسایه سرخو رقابت و مخالفتی دیرینه دارد.
مدتی است آتش کینه‌ها خاموش شده است تا اینکه سرخو با اعتماد به نفس به خواستگاری دختری زیبا و کم سن و سال بهادر جهان پسند می‌آید.
غافل از اینکه قرار است مدتی بعد جهان پسند به عقد پسرعمویش درآید.
بهادر قاطعانه با این وصلت مخالفت می‌کند.
زخم‌های کهنه سرباز می‌کنند.
هر دو طایفه از کدخدای خود حمایت می‌کنند.
درگیری ابعاد بزرگتری می‌یابد و بهادر تلاش بزرگی را آغاز می‌کند.
حسین محجوب، محمود پاک‌نیت، لاله اسکندری، فرخ نعمتی، قاسم زارع، داریوش کاردان، میرطاهر مظلومی و رامین ناصرنصیر از بازیگران این مجموعه تلویزیونی هستند.
سریال ۴۵ قسمتی «جشن سربرون» به سفارش سیما فیلم تولید شده است و به روایت دوران قبل از مشروطه می‌پردازد.
انتهای پیام