سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وحدت و همدلی بسیار خوبی در استان ایلام وجود دارد

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 09 اردیبهشت 1398 - 12:28
ایلام - استاندار ایلام با اشاره به اینکه مردم به نظام و رهبری وفادار هستند و در هر شرایطی پای آرمان های خود ایستاده اند، گفت: وحدت و همدلی بسیار خوبی در استان ایلام وجود دارد.
استان،سيل،همدلي،وحدت،مسئولان

به گزارش خبرنگار مهر، قاسم سلیمانی دشتکی ظهر دوشنبه در جلسه ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان از وحدت و همدلی در استان گفت و تصریح کرد: امروز وحدت و همدلی بسیار خوبی در استان وجود دارد و مردم به نظام و رهبری وفادار هستند و در هر شرایطی پای آرمان‌های خود ایستاده اند.
وی ادامه داد: مردم استان ایلام همیشه در صحنه بوده و هستند، آنها در دوران جنگ که هیچ گونه عمران آبادانی در استان رخ نداد مردانه در مقابل دشمن ایستادگی کردند.
وی در ادامه افزود: در همین سیل اخیر در منطقه‌های بحرانی و سیل زده با وجودی که دو روز منطقه در محاصره سیل بود در بازدید مسئولان مردم شعار به نفع نظام می‌دادند و قدردان و سپاسگزار مسئولان بودند و این مردم حقیقتاً شایسته تکریم هستند.