درخواست شورای شهر برای تهیه سند محلی مخاطرات/لزوم اختصاص بودجه دولت به مدیریت بحران پایتخت
عضو شورای شهر تهران با اشاره به لزوم تهیه سند محلی مخاطرات گفت: مدیریت بحران تهران در سطح ملی است ولی بودجه آن از اعتبارات ملی نبوده و تا امروز حتی یک ریال هم از بودجه ملی به مدیریت بحران در تهران اختصاص داده نشده است.

عضو شورای شهر تهران با اشاره به لزوم تهیه سند محلی مخاطرات گفت: مدیریت بحران تهران در سطح ملی است ولی بودجه آن از اعتبارات ملی نبوده و تا امروز حتی یک ریال هم از بودجه ملی به مدیریت بحران در تهران اختصاص داده نشده است.
به گزارش خبرنگار شهری خبرگزاری فارس، احمد صادقی عضو شورای شهر تهران در صحن امروز شورای شهر با اشاره به زلزله مهیب بم اظهار داشت: این زمینلرزه جزو حوادث پر تلفات کشور با 33 هزار کشته بود و این موضوع درس عبرتی است که همیشه باور کنیم زلزله نزدیک ما است و میتواند ابعاد آن بسیار دلخراش باشد.
وی افزود: در زمان زلزله بم با دستور رهبری تحولاتی در زمینه مدیریت بحران کشور ایجاد شد و خوشبختانه اقدامات پیشگیرانه مدنظر قرار گرفت و پیشگیری مقدم با مقابله شد.
این عضو شورای شهر تهران با اشاره به اینکه لحظهای درنگ در زمینه اقدامات پیشگیرانه خسارات جبرانناپذیری را به همراه دارد گفت: باید کوتاهیها و غفلتها در زمینه پیشگیری و مقابله با بحرانها را مدنظر قرار دهیم و به سمت شهر ایمن در تهران پیش رویم.
صادقی با اشاره به تشکیل شورای عالی مدیریت بحران کشور با حضور رئیسجمهور گفت: در دو دهه گذشته این شورا با حضور رئیسجمهور تشکیل نمیشد ولی خوشبختانه برای نخستین بار برگزار و مصوبات خوبی را به همراه داشت.
وی ادامه داد:در سال 98 مجلس قانون مدیریت بحران را تصویب میکند ولی آئیننامه اجرایی آن تا امروز ابلاغ نشده در حالی که اسناد مهمی در این زمینه تهیه شده است.
این عضو شورای شهر تهران بیان داشت:سند راهبردی، برنامه ملی کاهش خطر، اسناد ملی مخاطرات ، اسناد بازسازی و بازتوانی و ...
تهیه، تصویب و ابلاغ شده ولی اینها کافی نیست و برنامهها از هم طرفی متوقف شده است از شهردار تهران خواستاریم اسناد محلی مخاطرات برای تهران تهیه شود تا بتوان اقدامات مؤثرتری جهت پیشگیری از بحران انجام داد.
صادقی با تأکید بر اینکه آئیننامه اجرایی 6 ماهه باید تعیین میشود ولی صورت نگرفته است، گفت:مدیریت بحران تهران در سطح ملی است ولی بودجه آن از اعتبارات ملی نبوده و تا امروز حتی یک ریال هم از بودجه ملی به مدیریت بحران در تهران اختصاص داده نشده است.
وی به لزوم ایمنسازی شریانهای حیاتی اشاره کرد و گفت: مدیریت یکپارچه شهری در جهت مقابله و پیشگیری از بحران و کاهش خسارات ناشی از آن بسیار حائز اهمیت است و باید مورد توجه قرار گیرد.
این عضو شورای شهر تهران به لزوم برگزاری مانورهای مشترک جهت پیشگیری و مدیریت بحران تأکید کرد و گفت: در شهرداری باید از انتصاب مدیران و شهرداران نواحی که شاخص اشرافیت به مدیریت بحران و حوادث ندارند پیشگیری شود.
چرا که این مسأله بسیار حائز اهمیت است.
صادقی ادامه داد: تقویت ساختار سازمان پیشگیری و مدیریت بحران هم ضرورت دارد ولی این سازمان هم باید از عدم تصدیگری به امور اجرایی واقف باشد بنابراین باید از تصدیگری فاصله گرفت و از کارهای بیاثر و هزینهبردار هم پرهیز کرد.
انتهای پیام/